Kőbányai Közösségi Hírlap

Szappankészítő Műhely december 12-én

Értékelés:
(1 szavazat)

A környezettudatos gondolkodás jegyében indította el tavaly novemberben a Kőrösi Kulturális Központ azt a szemléletformáló előadássorozatot, mely elméleti ismeretek útján tájékoztatta a kőbányai közönséget arról, hogy „mit és hogyan érdemes csinálni” majd ha hazamegyünk… Az első gyakorlati ismereteket is nyújtó műhelyfoglalkozásra december 12-én csütörtökön 16:00 órai kezdettel kerül sor itt a KÖSZI-ben, ahova szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt! Az időzítés nem véletlen, hiszen „a legszebb ajándék saját kézzel készül”, így remek lehetőség nem csak a tanulásra, de szeretteink általunk készített szappancsodákkal való megörvendeztetésére is! Az esemény a Facebook-on is megjelent, ahol bővebben lehet tájékozódni a részletekről EZEN a linken.

A résztvevők megismerkedhetnek a szappankészítés technikáival; a hidegeljárásos szappan készítés lépéseivel, a különböző gyógyhatású alapanyagokkal, természetes színezőanyagokkal, illóolajokkal és egy pár kémiai varázsigével. A foglalkozást Győrffy Zsuzsanna natúr szappan készítő mester vezeti. 

A műhelyfoglalkozás 6 fő részvételével indul, hogy mindenki megkapja a kellő figyelmet és segítséget a folyamatok elsajátításához, így a jelentkezés regisztrációhoz kötött. A részvételi díj 8.900 Ft, mely tartalmazza a különleges és speciális alapanyagokat, nyomtatott jegyzetet, felszerelést, edényeket, védőruházatot és rengeteg inspirációt.

Ha részt szeretne venni az eseményen vagy kérdései lennének a témával kapcsolatban, akkor küldjön egy e-mailt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Helyszín: KÖSZI (Előd utca 1.)
Időpont: december 12., csütörtök 16:00 óra

Utoljára frissítve: 2013. december 13., péntek 12:44

Édua Infomédia

Top Desktop version