Kőbányai Közösségi Hírlap

Miért válassza az Amplifont?

Rate this item
(1 Vote)

Az Amplifon mint a világ legnagyobb hallókészülék forgalmazója már több mint 65 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Erre építve ügyfeleink számára kivételes lehetőségeket tudunk biztosítani. Három év teljes körű ingyenes garanciát adunk minden általunk forgalmazott hallókészülékre, és ez nem jár semmilyen pluszköltséggel ügyfeleink számára. Emellett egyedülálló szolgáltatási háttérrel rendelkezünk a hallókészülék illesztés, a szerviz és a kiegészítők forgalmazása tekintetében is. 

Velünk biztosra mehet!

Magyarországon országszerte már több mint 60 Hallásköz­pontban várják audiológusaink, akik egytől-egyig a szakma legkiválóbb képviselői. A várakozás elkerülése miatt, előre egyeztetett időpontban várjuk Önt kellemes, korszerűen felszerelt Hallásközpontjainkban! Attól a pillanattól kezdve, hogy eljön hozzánk ingyenes hallásvizsgálatra, élete végéig számíthat audiológusaink segítségére, hiszen ügyfeleink számára a kontroll vizsgálatok, és a nálunk vásárolt hallókészülékének beállítása teljesen díjmentes.

Jelentkezzen ingyenes hallásvizsgálatunkra!

Ha a hallásvesztés legapróbb tüneteit is észleli magán, keresse fel legközelebbi hallásközpontunkat, hogy audiológusunk felmérje hallása aktuális állapotát. Fontos, hogy időben felmérjük a bajt és megtegyük az első lépést a teljesebb élet felé. Minél hamarabb keresi fel hallásközpontunkat, annál nagyobb az esély, hogy egy igényeihez passzoló hallókészülékkel jelentősen javíthat életminőségén.

Ismerje meg az Amplifont!

Az 1950-ben Milánóban alakult Amplifon az évek során a világ vezető hallókészülék forgalmazójává vált, ami 5 földrész 20 országában 3250 hallásközpontot, 1700 együttműködő partnert és 240 szolgáltató központot tartalmazó globális hálózatot tudhat magáénak. Az Amplifon munkatársai a világ 21 különböző országában több mint 8600 hallásközpontban már több millió embernek segítettek újra felfedezni a hangok világát. Szakmailag magasan képzett audiológusaink segítenek Önnek megtalálni azt a megoldást, mellyel legjobban javítható a hallása. Élen járunk az innovatív technológiák alkalmazásában, folyamatosan fejlesztjük a szolgáltatásainkat és szélesítjük a forgalmazott termékeink palettáját.

További információ és kapcsolat: www.amplifon.hu

Amplifon Magyarország Kft.

 

 

Last modified on Sunday, 28 January 2018 12:47

Édua Infomédia

Top Desktop version