Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Késelés és lakástűz a Hős utcában

Rate this item
(3 votes)

Eseménydúsan teltek az elmúlt napok a Hős utcában: a kerület hírhedt városrészében életveszélyt okozó késelés és lakástűz miatt szólt a sziréna.  A Police.hu rendőrségi portál számolt be arról, hogy azonosították azt a férfit, aki megkéselt egy embert november 22-én a Hős utcában. A több késszúrással megsebesített áldozat az előzetes orvosi vélemény alapján a sértett életveszélyes sérülést szenvedett. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy Szabó Márió 27 éves budapesti lakos, akiről fénykép áll rendelkezésre:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-443-5000-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől csütörtökig: 8-16, pénteken: 8-13) a 107, vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

--------------------------------------------

A Lánglovagok.hu tűzoltósági honlapon arról közöltek rövid képes beszámolót, hogy november 24-én egy háromemeletes lakóépület második emeleti, körülbelül 30 négyzetméteres lakásának egyik szobájában csaptak fel a lángok a Hős utcában. A helyszínre nagy erőkkel vonultak a fővárosi hivatásos tűzoltók, az információk szerint egy gázpalack is volt az égő lakásban. A tűzoltók azonnal megkezdték az oltást, egyúttal átvizsgálták a ház harmadik szintjét, miközben a rendőrség kiürítette az épületet. A tüzet hamar eloltották, majd megkezdték az épület átszellőztetését. Azt, hogy pontosan mi okozta a tüzet, egyelőre nem tudni - közölte a katasztrófavédelem.

A beavatkozásról készült képgaléria EZEN a linken tekinthető meg.

 

 

 

Fotó: Schultz László (FKI)

Forrás: Police.hu, Lánglovagok.hu, FKI, Hir24.hu

Last modified on Tuesday, 25 November 2014 09:37

Hírek

Régi képek, emlékek

Már állnak a házak
Dolgozik a daru
Elkészült a lakótelep
Lakótelep a világ végén
A Mély tó
Árkok és házak
A Gergely-bánya
Folyik az építkezés
Dolgos kezek
Látkép

Közösségi Hírek

Mondja el Ön is véleményét a reptéri zajvédelmi intézkedési tervről!

Mondja el Ön is véleményét…

Tisztelt Kőbányai Lakosok!A környezeti zaj értékeléséről és kezeléséről szóló 280/2004....

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia