Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Legfrissebb kőbányai körözési arcképcsarnok

Rate this item
(7 votes)

A legfrissebb rendőrségi felhívások szerint a X. kerületi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt négy, míg egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy ismeretlen tettes ellen folytat eljárást. Keresik továbbá Lakatos Richárdot is, aki gépkocsit lopott el társaival.

Mind a hat személy esetében fénykép segítségével kérik a lakosság segítségét. 

Lakatos Richárd - autótolvaj: Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Lakatos Richárd 21 éves budapesti lakos és két társa ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint Lakatos Richárd és két társa 2016. január 11-én eltulajdonították azt a gépkocsit, amelyet másnap közúti ellenőrzésen megállítottak a rendőrök. Az intézkedés alól Lakatos kivonta magát, és elmenekült a helyszínről. A felkutatására tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre. Lakatos Richárd körülbelül 170 centiméter magas, sovány testalkatú, különös ismertetőjele, hogy bal felső karján teljes bőrfelületet borító tetoválás látható.


Laptop-tolvaj: Ismeretlen tettes 2015. december 14-én 14 óra 15 perc és 15 óra 30 perc közötti időben egy Bebek utcai ingatlan területéről eltulajdonított egy laptopot. Az ismeretlen fiatalemberről egy biztonsági kamera készített felvételt:

 

Bolti tolvaj: Az ismeretlen tettes 2015. november 4-én 11 óra és 11 óra 15 perc közötti időben egy Örs Vezér téri bevásárlóközpont üzlethelyiségéből eltulajdonított hét darab pulóvert. Az ismeretlen fiatalemberről egy biztonsági kamera készített felvételt:

Lopott rendszámmal tankolt: Az ismeretlen elkövető 2015. szeptember 21-én 18 óra 4 perckor egy Gyömrői úti üzemanyagtöltő állomáson egy fekete színű Opel típusú, eltulajdonított forgalmi rendszámmal ellátott gépkocsiba üzemanyagot tankolt, majd fizetés nélkül elhajtott a helyszínről. Az elkövetőről felvétel áll rendelkezésre:

 

Táskát lopott: A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen elkövető 2015. november 19-én 20 óra 30 perc körüli időben, egy kőbányai üzlethelyiségből eltulajdonított egy táskát, benne személyes iratokkal és készpénzzel. Az elkövetőről felvétel áll rendelkezésre:

Pénztárcát vitt magával: Egy ismeretlen nő 2015 szeptember 8-án a Kőrösi Csoma úti postahivatalban a sértett által ott felejtett pénztárcát eltulajdonította. Az ismeretlen elkövetőről biztonsági kamera készített felvételt:

Telefontanú

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-263-7200/ 140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság, Police.hu

Last modified on Wednesday, 20 January 2016 22:11

Hírek

Régi képek, emlékek

Áll a szobor
Átadó ünnepség
Folyik az építkezés
Elkészült a lakótelep
A Gergely-bánya
Építési terv
Épül a lego-ház
Régi újhegyi kép
Részből egész
Épül és szépül

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia