Kőbányai Közösségi Hírlap

Az én házam, az én váram! Valóban? - előadás az időskori biztonságról június 16-án

Rate this item
(1 Vote)

A Kőbánya Közbiztonságáért Közalapítvány minden érdeklődőt sok szeretettel vár a „Az én házam, az én váram! – VALÓBAN?” című előadásra, amely témája az időskori biztonság lesz. Szó lesz arról, hogy kit engedjünk be otthonunkba, valamint hogyan kerüljük el a trükkös lopásokat, miként vigyázzunk magunkra és értékeinkre. 

Helyszín: Újhegyi Közösségi Ház (Bp. X. Újhegyi sétány 16.)
Időpont: 2016. június 16-án (csütörtök) 15.00 óra

A Kőbánya Közbiztonságáért Közalapítvány 1991 óta működik. Célja, minden a kerülethez köthető közrenddel és bűnmegelőzéssel kapcsolatos tevékenység és szolgálat támogatása. Így különösen Kőbányán működő, a rendvédelem területén dolgozó hivatásos- és önkéntes szervezetek munkájának, technikai és logisztikai felszerelésének lehetőség szerinti támogatása. A TÉR-KÖZ projektben a bűnmegelőzéssel kapcsolatos programokat valósítanak meg, melybe a fiatalkorúakat és a viszonylag kiszolgáltatott időskorúakat kívánják bevonni. A bűnmegelőzési klubsorozat témáiban a bűnmegelőzés széles spektrumát dolgozzák fel „Az én házam, az én váram! – VALÓBAN?” című előadássorozatban.

A kőbányai Újhegyi sétány komplex megújítása projekt a Budapest Főváros Önkormányzata Fővárosi Városrehabilitációs Keret támogatásával valósul meg.

 

Forrás: Tóth Béla, Kőbánya Közbiztonságáért Közalapítvány elnöke, Kőbányai Vagyonkezelő Zrt., Gera Zoltán softmendzser

Last modified on Thursday, 16 June 2016 16:11

Édua Infomédia

Top Desktop version