Kőbányai Közösségi Hírlap

Ausztriában adta fel magát a kőbányai gyilkos

Rate this item
(3 votes)

Az európai elfogatóparancs alapján körözött férfit az osztrák hatóságok kiadatási őrizetbe vették. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján K. László 44 éves balatonfűzfői lakos 2016. szeptember 18-án 18 óra és 2016. szeptember 20-án 12 óra 25 perc között egy Harmat utcai lakásban meggyilkolt egy 32 éves nőt.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya a férfival szemben emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, amely során országos és európai elfogatóparancsot adtak ki ellene. 

K. László 2016. szeptember 22-én délután feladta magát az osztrák hatóságoknál, akik a szükséges intézkedéseket megtették és a férfit kiadatási őrizetbe vették.

A BorsOnline.hu információi szerint egy börtönviselt vallási fanatikus verte agyon a vezető beosztású bankárnőt, B. Irmát

 

K. László és B. Irma, a képek forrása. BorsOnline.hu

Az Omegahirek.hu K. László eddigi életútját tárta fel. Kiderült, hogy a férfi többet volt börtönben mint szabad lábon. Az erőszak nem állt távol személyiségétől, több mint 20 éve Fűzfő-Gyártelepen élve temetett el egy nőt. Életvitele miatt az édesapja kitagadta.

Forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság, Police.hu, BRFK, BorsOnline.hu, Omegahirek.hu

Last modified on Monday, 26 September 2016 13:31

Édua Infomédia

Top Desktop version