Kőbányai Közösségi Hírlap

Egyszerre csaptak le több dílerre a kőbányai rendőrök

Rate this item
(1 Vote)

A kőbányai nyomozók két Hős utcai lakásban tartottak egy időben házkutatást, mindkét esetben kábítószer-terjesztőket fogtak el. Az akció eredményeként a X. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak a 27 éves S. Péter, a 26 éves M. Gábor és az 54 éves D. József ellen. 

A gyanú szerint a budapesti lakosok ugyanabban a X. kerületi háztömbben árultak kábítószert, ezért a nyomozók egyszerre fogták el őket 2017. március 23-án 11 óra 10 perckor. A rendőrök megjelenésekor az első lakásban S. Péter és M. Gábor megpróbálta a kábítószert megsemmisíteni, amit a nyomozók megakadályoztak. A szomszédságában ezzel egy időben szintén az egyenruhások kopogtattak az ajtón, ahol D. Józsefet sikerült elfogniuk. A házkutatáskor a nyomozók a két helyszínen összesen 21,86 gramm fehér színű kristályos port, a kábítószer adagolásához használatos mérleget és zacskókat találtak.

A kőbányai rendőrök a három férfit előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket, M. Gábort pedig őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatása indítványozására. S. Péter és D. József szabadlábon védekeznek. A kábítószer-kereskedelemmel összefüggésben a rendőrök 2017. március 24-én 18 óra 40 perckor gyanúsítottként hallgatták ki D. József élettársát, a 38 éves H. Gabriellát is, akit szintén őrizetbe vettek és előterjesztést tettek előzetes letartóztatása indítványozására.

Az elfogásról készült videó-összeállítás EZEN a linken vagy a cikk alatt tekinthető meg.

Forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság, Police.hu

Last modified on Monday, 27 March 2017 09:30

Media

Édua Infomédia

Top Desktop version