Kőbányai Közösségi Hírlap

A szobatársai rabolták ki

Rate this item
(1 Vote)

A szobatársai rabolták ki, akik közül a kőbányai rendőrök kettőt elfogtak, ismeretlen társukat még keresik. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 41 éves budapesti Sz. Tibor, egy 21 éves kőteleki férfi és eddig ismeretlen társuk egy kőbányai szállón 2017. július 31-én a késő esti órákban kiraboltak egy munkából hazatérő férfit. A sértett nem akarta átadni az értékeit, ezért a szobatársai többször bántalmazták, majd átkutatták a zsebeit, és elvették a mobiltelefonját, valamint a nála lévő készpénzt. A férfi a bántalmazás során nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztályának munkatársai Sz. Tibort és a 21 éves férfit 2017. augusztus 1-jén 17 óra 40 perckor a kőbányai szállón elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A BRFK X. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a két férfit – őrizetbe vételük mellett – csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. Harmadik társukat még keresik.

Forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság, BRFK, Police.hu

A kép illusztráció, forrása: fox43.com

Last modified on Thursday, 03 August 2017 22:04

Édua Infomédia

Top Desktop version