Kőbányai Közösségi Hírlap

Kőbányai körözési arcképcsarnok

Rate this item
(1 Vote)

A legfrissebb kerületi körözési arcképcsarnokba garázda, valamint kerékpár-, telefon-, pénz- és ékszertolvajok kerültek, akiknek tartózkodási helyéről minél többet szeretnének megtudni a kőbányai rendőrök. Az elkövetőkről kép- és videó-felvétel áll rendelkezésre. A kapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 33 éves Kovács Angéla eltűnése ügyében is.

Kerékpárlopás miatt keresik

A kőbányai rendőrök a lakosság segítségét kérik egy lopás elkövetőjének azonosításához. Az ismeretlen tettes 2017. november 8-án 8 óra 20 perc körül egy Kolozsvári utcai lakóház tárolójából egy kerékpárt ellopott. A keresett személy 25-30 év körüli, 185-190 cm magas, kopasz férfi. Az elkövetéskor sötét kapucnis felsőt, sötét farmernadrágot, cipőt és hátizsákot viselt. A férfiről egy biztonsági kamera felvételt készített:

Készpénzt és ékszereket loptak

A kőbányai rendőrök keresik azt a három nőt, akik egy idős asszony lakásából százezer forint készpénzt és arany ékszereket loptak. Az elkövetők 2017. október 30-án 12 óra 30 perc körül bejutottak egy Ónodi utcai lakásba, majd elterelték az ott lakó idős asszony figyelmét és ellopták a sértett készpénzét, valamint arany ékszereit.
- Az egyik ismeretlen nő 30 év körüli, körülbelül 155 centiméter magas, molett testalkatú. Haja egyenes, vállig érő és barna színű. A bűncselekmény elkövetésekor szürke hosszú ujjú, térdig érő ruhát, kalapot és szemüveget viselt, valamint egy világos táska volt nála.
- A másik nő 40 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja barna színű. A bűncselekmény elkövetésekor sötét pulóvert, sötét szoknyát és sötét sapkát viselt, valamint egy szürke táska volt nála.
- A harmadik nő 30 év körüli, körülbelül 160 centiméter magas, molett testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor sötét szoknyát, világos, kapucnis pulóvert és sötét, kockás simlis sapkát viselt, valamint nála is egy szürke táska volt.

Az ismeretlen elkövetőkről a társasház biztonsági kamerája felvételt készített, amely EZEN a linken vagy a képre kattintva tekinthető meg.

Elvitte az asztalon felejtett mobiltelefont

A kőbányai rendőrök keresik azt a nőt, aki elvitt egy bevásárlóközpontban felejtett mobiltelefont. Az ismeretlen elkövető 2017. október 24-én 15 óra körül eltette a sértett asztalon felejtett mobiltelefonját, majd távozott a helyszínről. A nő 30-35 év körüli, körülbelül 160 centiméter magas, hosszú, fekete hajú nő. A bűncselekmény elkövetésekor sötét, hosszú ujjú, térdig érő ruhát és fekete bokacsizmát viselt. Az ismeretlen nőről a bevásárlóközpont biztonsági kamerája felvételt készített, amely EZEN a linken vagy a képre kattintva tekinthető meg.

Garázdaság miatt keresik

A kőbányai rendőrök a lakosság segítségét kérik annak az ismeretlen elkövetőnek a felkutatásához, aki 2017. október 22-én 16 óra körül egy kőbányai bevásárlóközpontban előzetes szóváltást követően megütött egy nőt. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az ismeretlen elkövető 30 év körüli, körülbelül 170-180 centiméter magas, erős testalkatú, szakállas, bajuszos férfi. Haja rövid, fekete színű. A bűncselekmény elkövetésekor szürke pulóvert, kék farmernadrágot és sötét cipőt viselt. Az ismeretlen férfiről a bevásárlóközpont biztonsági kamerája felvételt készített, amely EZEN a linken vagy a képre kattintva tekinthető meg:


A rendőrség kérése

A X. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételeken látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Eltűnés miatt keresik Kovács Angélát

 A X. kerületi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 33 éves Kovács Angéla eltűnése ügyében. A nő 2017. november 1-én X. kerületi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Kovács Angéla körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szemű, hosszú, barna hajú. Eltűnésekor fekete színű bőrdzsekit, farmernadrágot viselt.

A X. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Kovács Angélát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.


Forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság, Police.hu

Last modified on Monday, 20 November 2017 14:00

Édua Infomédia

Top Desktop version