Kőbányai Közösségi Hírlap

Elvitték az ottfelejtett laptopot, most rendőrök keresik őket

Rate this item
(2 votes)

A kőbányai rendőrök jogtalan elsajátítás vétség gyanúja miatt az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövetők azonosításához. A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen nő és két férfi január 31-én 15 órakor egy Örs vezér téri üzletház étterméből elvittek egy táskát, amelyet korábban valaki ottfelejtett. A csomagban egy laptop volt. 

A nő 25 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, normál testalkatú, sötétbarna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete cipőt, fekete nadrágot, fehér hosszú ujjú felsőt valamint citromsárga dzsekit viselt:

A nő társaságában lévő 25 év körüli férfi, körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid barna hajú. A  fiatalember fekete farmert, inget és dzsekit viselt:

Harmadik társuk egy 25 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, normál testalkatú, rövid szőke hajú férfi, szürke melegítőben volt a bűncselekmény elkövetésekor:

Az elkövetőkről a biztonsági kamera felvételeket készített, amely EZEN a linken vagy a cikk alatt tekinthető meg.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható nőt és férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság, Police.hu, BRFK

Last modified on Thursday, 08 February 2018 21:14

Media

Édua Infomédia

Top Desktop version