Kőbányai Közösségi Hírlap

Hétmilliót csaltak ki - a Kápolna utcában fogták el őket

Rate this item
(1 Vote)

Összehangolt akció során a rendőrök, a helyszínen elfogták azt a két nőt és egy férfit, akik egy idős embertől hétmillió forintot csaltak ki. A 29 éves Cs. Mária és két társa, a 45 éves K. László és a 39 éves G. Edit 2018. február 9-én 21 óra 30 perc körül telefonon felhívtak egy idős embert.  Az egyik elkövető a férfi fiaként bemutatkozva azt mondta, hogy elrabolták, fogva tartják és hétmillió forint ellenében engedik el. A férfi a lélekjelentétét megőrizve a követelésnek látszólag eleget tett, azonban értesítette a rendőrséget. Ezt követően a férfi a pénzt az előre megbeszélt helyre - a Kápolna utcába - elvitte, ahol átadta a csalóknak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói és a Budaörsi Rendőrkapitányság nyomozói összehangolt akció keretében a helyszínen elfogták az elkövetőket, majd előállították a BRFK II. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A nyomozók Cs. Mária őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. K. László és G. Edit szabadlábon védekeznek.

Forrás: Police.hu, Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kép illusztráció, forrása: ujpest.hu

Last modified on Thursday, 15 February 2018 10:26

Édua Infomédia

Top Desktop version