Kőbányai Közösségi Hírlap

Foglaljon helyet a Kőrösiben! - támogatói akció a kulturális központban

Rate this item
(1 Vote)

A Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Nonprofit Kft. a Szent László téri épület színháztermében lévő székek felújításához és a padlóburkolat cseréjéhez kapcsolódóan támogatói akciót indít. A leendő támogatók neve az általuk választott székekre szerelt táblákra kerül, és megjelennek a színházterem előterében elhelyezett támogatói falon. A támogatásért cserében – a székek formális „megvásárlásáért” – a kulturális központ az általa szervezett, belépődíjas színházi előadásaira a támogatók részére 20% kedvezményt biztosít. A program fővédnöke: Kovács Róbert, Kőbánya polgármestere. 

"Foglaljon helyet nálunk!" - Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Nonprofit Kft.

Milyen elemekből áll a mecénásrendszer?

1. Széktábla és támogatói fal:
A kiválasztott széken táblát helyeznek el a támogató nevével.
- ARANY fokozatú támogató (I. kategória): 20 000 Ft/szék felett
- EZÜST fokozatú támogató (II. kategória): 15 000 Ft/szék felett
- BRONZ fokozatú támogató (III. kategória): 10 000 Ft/szék felett
Az előtérben elhelyezett tablón, egy támogatói széktérképen feltüntetik a tagokat. A Kőrösi Kulturális Központ honlapján, valamint média-megjelenéseiben is közzéteszi, megjeleníti a támogatóit.

2. Előfoglalási jog, prémiumszolgáltatások – Számon tartott tagság:
A szolgáltatások lehetővé teszik a személyes, kiemelt státusz kialakítását és fenntartását. Az előfoglalás azt jelenti, hogy külön elsőbbségi értesítést küldenek a támogató tagoknak a műsorrendről, így a „megvásárolt székekre” elsőként ők foglalhatnak helyet. A tagság hároméves időtartamra szól, a kedvezményt annak tulajdonosa szabadon átadhatja használatra (például egy cégen, intézményen, vállalkozáson belül a munkavállalóknak).

Az akció 2016. május 31-ig tart.
Támogató adatlap IDE kattintva tölthető le.
Kapcsolattartó: Kovács Dorottya pr. munkatárs, tel.: 06 1 260 99 59 és 06 20 362 99 07, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A támogatás adóalap csökkentő tételként csak akkor számolható el, ha a támogatott a mérlegkészítését követően olyan igazolást tud kiállítani, hogy a támogatás nélkül is eredményes.

Forrás: Kőrösi.org

Last modified on Friday, 23 December 2016 20:55

Édua Infomédia

Top Desktop version