Kőbányai Közösségi Hírlap

Telepi arcok ifjúsági klub az Újhegyi Közösségi Házban

Rate this item
(2 votes)

A Civil Ifjúsági Kör Kőbányáért Közhasznú Egyesület (CIKK) a TÉR KÖZ pályázat keretében ifjúsági klubot szervez minden héten egészen a nyár végéig az Újhegyi Közösségi Házban, melyre a lakótelepen élő, dolgozó vagy tanuló fiatalokat várják. Ennek a programnak június 24-től 27 ig ingyenes tábort szerveznek Arlóra, az Önkormányzat üdülőjébe. 

A CIKK Egyesület 2001 óta szervez táborokat fiataloknak és 2010 óta tart fenn állandó jelleggel ifjúsági közösségi teret (Radar Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda). Fő célkitűzésük a közösségépítés a fiatalok számára, mivel úgy vélik, személyiségük egészséges fejlődésének szempontjából ez a legmegfelelőbb terep. Ennek érdekében igyekeznek működtetni vagy támogatni olyan klub jellegű programokat, melyek során kortárs-jellegű közösségek jönnek létre pozitív mintákat követve, és saját igények szerint szerveznek programokat, valamint vesznek részt a lakóközösség életében.

A CIKK egyesület által szervezett programok:
- Telepi arcok ifjúsági klub az Újhegyi Közösségi Házban
- négy napos nyári tábor Arlón

A kőbányai Újhegyi sétány komplex megújítása projekt a Budapest Főváros Önkormányzata Fővárosi Városrehabilitációs Keret támogatásával valósul meg.

 

Forrás: Török Tamás, a CIKK Egyesület alelnöke és a Radar Ifjúsági Iroda szakmai vezetője, Kőbányai Vagyonkezelő Zrt., Gera Zoltán softmendzser

Last modified on Wednesday, 15 June 2016 07:51

Édua Infomédia

Top Desktop version