Kőbányai Közösségi Hírlap

Ünnepelt a kerület

Rate this item
(1 Vote)

Hihetetlen programdömping várta három napon át a látogatókat Kőbánya ünnepén, azaz a Szent László Napokon. A június utolsó hétvégéjén megtartott rendezvénysorozaton a hagyományos programok mellett különleges újdonságok is várták az érdeklődőket: meg lehetett nézni belülről a 120 éves önkormányzat épületét, vezetett túra a Szent László templomtoronyba, de volt futóverseny, pincebejárás, lovagi bajvívás, buszos városnézés, lovas sétakocsikázás, szentmise, orgona bemutató és tűzugrás is. 

 

  

Bemutatkoztak a kerület testvérvárosai, sikerrel zajlott le az első Szent László Napi Főzőverseny, mint ahogy nem maradhatott el a zene, a tánc és a fergeteges hangulat sem, amelyről – többek között – a Karthago zenekar és Marót Viki gondoskodott.

 

Az ünnepnek pedig még most sincs teljesen vége, hiszen július 31-ig tekinthetjük meg azt a karikatúra-kiállítást, amelyet Hofi Géza születésének 80. évfordulója alkalmából meghirdetett pályázatra küldtek a művészek. A „Pusszantás mindenkinek!” címet viselő utcai tárlat a Kőrösi Csoma sétányon várja az érdeklődőket.

 

Forrás: Kőbánya.hu, Kovács Róbert polgármester

Last modified on Saturday, 09 July 2016 10:30

Édua Infomédia

Top Desktop version