Kőbányai Közösségi Hírlap

Mikulás rendezvény képeslapírással Kőbányán december 3-án

Rate this item
(1 Vote)

Az LMP kőbányai szervezte, az Állampolgári Jogvédő Liga Otthonvédők tagozata, a Kőbányai Élő Közösség, a Magyarok Madara Íjászegyesület és Sándor Zoltán igazgató közösen tart Mikulás rendezvényt a Kőbányai Széchényi Általános Iskolában 2016. december 3-án szombaton 10:00 órától. A szervezők színes programokkal készülnek a gyerekeknek, lesz többek között arcfestés és íjászat is.

Meglepetés várja a vendégeket, ugyanis lehet majd képeslapot írni a nagyinak Karácsonyra. Ezzel kívánják felidézni a gyermek számára a képeslapírás feledésbe vesző szokását. Egy támogató jóvoltából karácsonyi képeslapot biztosítanak azoknak, akik szeretnék ilyen módon is meglepni szeretteiket. A lapokat természetesen később fel is adják, hogy Karácsonyra az is ott lehessen a fa alatt a nagyinál.

A szervezők paprikás krumplit, kalácsot és teát is főznek a vendégeiknek, míg a rászorulók számára ruhaosztást tartanak.

Időpont: 2016. december 3, szombat, 10:00–15:00 óra között
Helyszín: Kőbányai Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Budapest 1108 Újhegyi-sétány 1-3.
Az esemény Facebook oldala EZEN a linken érhető el.

Last modified on Saturday, 03 December 2016 20:48

Édua Infomédia

Top Desktop version