Kőbányai Közösségi Hírlap

Az ÁRKÁD kedvezményes éjszakai parkolást biztosít a kőbányaiak számára

Rate this item
(1 Vote)

A budapesti Árkád és a Kőbányai Önkormányzat Területfejlesztési Szerződésben állapodott meg arról, hogy az Árkád lehetőséget biztosít mintegy 200 gépjármű éjszakai parkolására. 2014. január 15-étől a kőbányai lakcímmel (lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel) rendelkezők számára kedvezményes árú (bruttó 7700 Ft/parkolóhely/hó) éjszakai parkolás áll rendelkezésére.

Az éjszakai parkolásra az Árkád 2 II. emeletén a 2D és 2E jelű parkolókban lesz lehetőség. A jogosultság igazolása és a havidíj megfizetése után az igénylő mágneskártyát kap, amellyel 21:00 és 9:00 óra között kedvezményesen használhatja a parkolóházat. Az Árkád elkülönített, éjszaka is megközelíthető területet jelöl ki a kedvezményes parkolásra. Az itt leparkolt autók a mágneskártya használatával bármikor hozzáférhetők, azaz igény szerint el lehet velük hagyni a parkolóházat. Az időkeret esetleges túllépése esetén a normál parkolási díjat kell megfizetni.

A szerződéskötéssel és fizetéssel kapcsolatos felvilágosítást az Árkád munkatársai adnak az Árkád 1 I. emeletének a „Sugár gyalogoshíd” felé vezető kijáratánál található kasszánál.

További részletes információk, valamint a bérleti szerződés, egyedi parkolási szabályzat és térkép az Árkád honlapján EZEN a linken érhetőek el.

Forrás: Kőbánya.hu, Árkádbudapest.hu

Last modified on Monday, 02 December 2013 08:50

Édua Infomédia

Top Desktop version