Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Szabó Antal független polgármesterjelölt bemutatkozása

Rate this item
(4 votes)

A Nemzeti Választási Iroda honlapján olvasható információk szerint már minden polgármester- és képviselő-jelölt esetében megtörtént a döntés a nyilvántartásba vételről, illetve elutasításról. Kőbányán öt polgármesterjelölt vette sikeresen az akadályt és gyűjtötte össze az induláshoz szükséges támogatói aláírásokat, köztük Szabó Antal független jelölt  is. A következőkben az ő bemutatkozó anyagát olvashatják: 

szaboantal

Szabó Antal vagyok az Ön FÜGGETLEN polgármester jelöltje és önkormányzati képviselő jelöltje a Kőbánya 4. számú választókerületben.

NEM VAGYOK PÁRTKATONA!

1970-ban születtem vidéken nőttem fel, Kőbányán 1989 óta élek, a Gyakorló utcai lakótelepen. A rendőrség hivatásos állományában dolgoztam 21 évet (végig jártam a ranglétrát, voltam fogdaőr, járőr, KMB-s, valamint Alosztályvezető és Osztályvezető), rendőr alezredes ként vonultam vissza, mert nem értettem egyet a politikai áramlattal, pályafutásom alatt 3 diplomát szereztem, a Kőbányai Rendőrkapitányságon 11 évet töltöttem el, de dolgoztam 7 hónapot a Kőbányai Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában is vezetőként.

1., Kőbánya Közbiztonsága és Bűnmegelőzése,
2., Kőbánya ÉLHETŐBB Legyen,
3., Politikától mentes döntéshozókat az Önkormányzat élére,
4., Kőbányai munkahelyeken KŐBÁNYAI lakosok dolgozzanak,
5., PANEL PROGRAM (hőszigetelés, felújítások támogatás)

Az elmúlt 25 évben Kőbánya Közbiztonságára és Bűnmegelőzésére a mindenkori vezetés szinte semmit vagy csak nagyon kevés anyagiakat fordított, bár térfigyelő kamerákat szereltek fel, de azok már a felszerelésük pillanatába is elavultak voltak. Hallottam olyan esetről, hogy az elromlott kamera dobozába beköltözött a cinegemadár és fészket rakott, ez utóbbit nem tudom megerősíteni, de elképzelni eltudom.

Fényes nappal kitépik a láncot az emberek nyakából vagy elveszik az értékeit. Ugyanakkor az is szörnyű, hogy szürkületben vagy sötétedés után nem lehet egyedül sétálni az utcán, mert félő megtámadják, megverik, kirabolják. A lakás betörések és a gépkocsi feltörések minden naposak.

A Rendőrség szinte tehetetlen, mert nincs elég járőr, a helyszínre csak a bűncselekmény elkövetése után 30 perccel, de inkább még később érnek ki, a rendőrség technikai eszközeikről ne is beszéljünk.

a., a Rendőrség anyagi és technikai támogatása,
b., térfigyelő kamerák felszerelése (csúcsminőségű kamerák),
c., Polgárőrség anyagi és technikai támogatása, (létszámbővítés, toborzás),
d., közterület-felügyelet létszámának bővítése (Bűnmegelőzési szolgálatba vezénylése).

Last modified on Thursday, 11 September 2014 10:19

Hírek

Régi képek, emlékek

Minden a helyére kerül
Föld út
Áll a szobor
Építik a tavat
Épül a lakótelep
Részből egész
Régi kép
Zajlik az éptkezés
A Gergely-bánya
Dolgos kezek

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia