Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Kőbánya fejlődik a legjobban

Rate this item
(1 Vote)

Nehéz feladatra vállalkoztak az Origo.hu portál munkatársai. Több hónapos munkával elkészítették ugyanis a budapesti kerületek beruházási ranglistáját azzal a céllal, hogy megnézzék milyen fejlesztések történtek a fővárosban az elmúlt években, és milyen tervek vannak az elkövetkező időszakban. A lista összeállításához megkeresték az összes kerületet, valamint megpróbáltak minden elérhető információt összesíteni. Az összehasonlítást nehéz volt elvégezniük, mert nem mindegy mekkora egy kerület, vagy hogy hol fekszik, illetve egy beruházásnál az állam mekkora részt vállal (Budapesten az állami beruházások nagyrészt a belvárosi kerületekre szorítkoztak). 

Mindezeket a szempontokat mérlegre téve, az önkormányzatoktól kapott válaszok, a honlapokon lévő információk és a választói megítélés alapján a legjobban teljesítő budapesti kerület az Origo munkatársainak véleménye szerint Kőbánya lett! A rendszerváltást követő évtizedek után ugyanis itt történik a legtöbb fejlesztés, nagyon látványosak a változások, miközben az állami és a magánberuházásoknak nem ez a legfőbb területe. 

Kovács Róbert polgármester a Facebook oldalán a következőképpen kommentálta a sikert: „Kőbánya győzött! Kerületünkben történik a legtöbb fejlesztés a fővárosban. Otthonunk a legjobban teljesítő budapesti kerület. Köszönöm, köszönjük a bizalmat, a támogatást. Folytatjuk a megkezdett munkát!

Az Origo cikke teljes terjedelmében EZEN a linken érhető el.

A kerület vezetése: Dr. Pap Sándor alpolgármester, Dr. György István kormánymegbízott, Kovács Róbert polgármester, Radványi Gábor és Weeber Tibor alpolgármesterek

Forrás: Origo.hu, Kőbánya.hu, Kovács Róbert Facebook oldala

Last modified on Thursday, 10 November 2016 15:38

Hírek

Régi képek, emlékek

Zajlik a munka
Épül és szépül
Épül a Mély tó
Részből egész
Épül a lego-ház
Dolgos kezek
Lakótelep a világ végén
Az iskola
Átadó ünnepség
Régi kép

Közösségi Hírek

Mondja el Ön is véleményét a reptéri zajvédelmi intézkedési tervről!

Mondja el Ön is véleményét…

Tisztelt Kőbányai Lakosok!A környezeti zaj értékeléséről és kezeléséről szóló 280/2004....

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia