Logo
Print this page

Folytatódik az útfelújítás az Újhegyi lakótelepen

Rate this item
(1 Vote)

Július elején kezdődtek és várhatóan augusztus végén fejeződnek be az ez évi útfelújítási munkálatok az Újhegyi lakótelepen. A lakótelep belső útjainak felújítását 2015-ben kezdte meg az önkormányzat, melyet 2016-ban is folytatott: a két év alatt mintegy 20 000 négyzetméter elöregedett út- és parkolófelület kapott új burkolatot.

A munka III. ütemeként a Harmat – Tavas – Bányató utcák és az Újhegy sétány által határolt terület belső útjainak és pakolóinak felújítása történik meg, melyre közel 195 millió forintot fordít a Kőbányai Önkormányzat. A munkák során több mint 18 000 négyzetméter útburkolat újul meg, azaz ebben az évben közel akkora felület, mint az első két évben összesen. A tervezett munkák során 2650 méter kiemelt szegély javítása és mintegy 800 méter újjáépítése, 163 közműszerelvény „szintbe helyezése”, 220 négyzetméter útburkolati jel festése, valamint a Tavas utca lakótelep felőli járdáinak akadálymentesítése valósul meg.

A munkavégzés miatt forgalmi rend változásra kell készülniük az ott élőknek.

Az útfelújítással érintett lakóktól az Önkormányzat türelmet és megértést kér az építéssel járó kellemetlenségekért, de remélik, hogy a végeredmény kárpótolni fogja őket!

Forrás és kép: Kőbányai Önkormányzat

Last modified on Saturday, 08 July 2017 16:51
Édua Infomédia