Kőbányai Közösségi Hírlap

Kőbánya kitüntetettjei

Rate this item
(1 Vote)

A Kőbányai Önkormányzat képviselő-testülete június 22-én, a Szent László Napok előestéjén tartotta immár hagyományosan ünnepi ülését a Kőrösi Kulturális Központban, melynek keretében került sor az önkormányzat 2017. évi kitüntető címeinek átadására. A zsúfolásig megtelt színházteremben Kovács Róbert polgármester köszöntötte a díjazottakat, családtagjaikat, a nézőtéren helyet foglalt vendégeket. Az elismerések átadása előtt a képviselő-testület döntésének értelmében Kőbánya polgármestere zászlószalagot adományozott az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrségi Dandár részére. Az ünnepi ülés tiszteletére Balogh Sándor zeneszerző, karmester Fanfár Szent László emlékére címmel komponált műve csendült fel a Tutta Forza Zenekar előadásában.

A képviselő-testület elismeréseit, a kerület megbecsülését kifejező díjakat Kovács Róbert polgármester adta át a kitüntetettek részére.

A Kőbányai Önkormányzat 2017. évi kitüntetettjeit és az őket méltató elismerő szavakat tartalmazó dokumentum IDE kattintva érhető el.

Forrás: Kőbányai Önkormányzat

Last modified on Wednesday, 02 August 2017 10:28

Édua Infomédia

Top Desktop version