Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Taiko Hungary - japándob koncert április 9-én a Kőrösiben

Rate this item
(1 Vote)

A Taiko Hungary Japándob Egyesület dobosai egy igazi, tradícionális japán tavaszhozó ünnepet varázsolnak a színpadra a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban április 9-én, 19:00 órai kezdettel. Amikor 20 dob egyszerre megszólal, az egy olyan élmény, amit soha nem fognak elfelejteni. Már az első dobütés elfeledteti a külvilágot, az első hangtól kezdve egy mágikus utazásra készülhetnek, ami egy ősi világba repíti át a közönséget. A dobszó leginkább a szívverésre hasonlít, és a szív az élet és az erő jelképe mind a mai napig. A dobolás, különösen ha sokan dobolnak együtt, egy szent pillanat, egy igazi ünnep. Az ünnep szónak abban az értelmében, hogy közös élmény, ami összetart, összeköt.

Aki maga is szeretné kipróbálni a japándobolás élményét, jelentkezhet az Egyesületnél kezdőknek szóló rendszeres oktatásra vagy hétvégi intenzív workshopra, de csapatépítő tréning vagy akár születésnapi dobolás keretei között is kipróbálhatja a dobok hangzását. A weblapon (www.taiko-hungary.hu) tájékozódhat a lehetőségekről és az Egyesület eddigi tevékenységeiről. 

Részletesebb információkat mindezekről az eseményekről az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mailcímen történő érdeklődésre küld az Egyesület.

Forrás: Kőbánya.hu

Last modified on Sunday, 10 April 2016 22:01

Hírek

Régi képek, emlékek

Minden a helyére kerül
Építik a tavat
Épül és szépül
Lakótelep a világ végén
Átadó ünnepség
Zajlik a munka
Még nincs kész
Látkép
Föld út
Dolgozik a daru

Közösségi Hírek

Mondja el Ön is véleményét a reptéri zajvédelmi intézkedési tervről!

Mondja el Ön is véleményét…

Tisztelt Kőbányai Lakosok!A környezeti zaj értékeléséről és kezeléséről szóló 280/2004....

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia