Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Mellrákfórum a Bajcsy Zsilinszky Kórházban

Rate this item
(2 votes)

Kedves Lányok, Asszonyok, Anyukák és Nagymamák! 

Szeretettel meghívunk minden érdeklődőt a Mellrákfórum Betegklubba, amely nyitó rendezvényét 2015. június 4-én tartotta. A klub minden hónap első csütörtökén kerül megrendezésre, a részvétel ingyenes. Folyamatosan várjuk a kérdéseiket, kéréseiket, hogy klubnapjainkon mindenki választ kaphasson. Mi várható? Jó hangulat, érdekes beszélgetések, és egy kis meglepetéssel is készülünk! 

Helyszín : Bajcsy Zsilinszky Kórház Pszichiátriai Ambulancia orvosi szoba (D épület 1. emelet)

Tervezett témáink:
- Bemutatkozik a Mellrákfórum
- Félelmek a kezelésektől - kérdések, amelyek bennünk ragadtak
- Tudatos közérzetjavítás - nekünk már sikerült!
- Kiegészítő gyógymódok

Érdeklődni és jelentkezni lehet: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Balassa Gabriella: 06/30-922-6503
Bővebb információ: www.mellrakforum.hu

Balassa Gabriella, Tamási Mónika, Dr. Kenessey Andrea
a Mellrákfórum alapítói, mellrák érintettek


A Mellrákfórumot hárman alapítottuk - Dr. Kenessey Andrea, Tamási Mónika és Balassa Gabriella. Mindhárman mellrákból gyógyult érintettként kezdtünk önkéntes tevékenységbe. Egyik fő célunk a kor elvárásaihoz igazodva egy olyan online felület működtetése, ahol az érintettek egymásnak tudnak segíteni. A honlapon lévő hiteles információbázisunk folyamatosan bővül, naprakész, munkánkat orvosok, szakemberek segítik, ezáltal  egyfajta hidat képez a szakemberek és betegek között.

Önkéntes tevékenységünk másik fő célja a személyes kontaktuson keresztül történő segítségnyújtás a betegséggel küzdőknek. Azok számára, akik nem érintettek fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet a szűrések és az önvizsgálat fontosságára. 

Sok lehetőségünk volt már az elmúlt egy évben a nyilvános megjelenésre. Különféle helyszíneken, rendezvényeken beszéltünk, információkat, tudást adtunk át erről a ma is rettegett betegségről. Többek között rendszeres szereplői vagyunk a Richter Egészségváros rendezvénynek. Mi hiszünk abban, hogy a saját példánkon keresztül sokkal hitelesebbek tudunk lenni, hisz tabuk nélkül beszélünk a mellrákról. 

A most induló betegklub a kezdetektől szerepelt terveinkben és most a Bajcsy Zsilinszky kórház vezetősége is teret adott ennek a hiánypótló kezdeményezésnek. A klub természetesen ingyenes, bárkit szeretettel várunk, akinek kérdése van, információkra vágyik, vagy csak egy jót beszélgetne hasonló problémákkal küzdőkkel. 

Balassa Gabriella

Last modified on Thursday, 01 October 2015 14:01

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül a lego-ház
Épül a lakótelep
Építési terv
Látkép
Folyik az építkezés
A Gergely-bánya
Részből egész
Dolgos kezek
Lakótelep a világ végén
Régi kép

Közösségi Hírek

Mondja el Ön is véleményét a reptéri zajvédelmi intézkedési tervről!

Mondja el Ön is véleményét…

Tisztelt Kőbányai Lakosok!A környezeti zaj értékeléséről és kezeléséről szóló 280/2004....

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia