Kőbányai Közösségi Hírlap

Adományboltot és nyugdíjas klubot indított a Cselekedjünk Alapítvány

Rate this item
(2 votes)

Cselekedjünk Közhasznú Alapítvány adományboltot és nyugdíjas klubot indított az Újhegyi sétány 14/A szám alatti közösségi térben azzal a céllal, hogy erősítse a közösségben gondolkodást és a szociális érzékenységet, előremozdítsa a társadalmi felelősségvállalást. Amíg az adománybolt árukészlete olcsó beszerzési lehetőséget biztosít azok számára, akiknek minden fillért mérlegelniük kell, addig az ingyenes nyugdíjas klub a nyújtott szolgáltatások és programok révén hivatott javítani a kőbányai emberek életminőségét. 

Cselekedjünk adománybolt

Az adománybolt lehetőséget ad az emberek számára, hogy feleslegessé vált tárgyaikat jótékony célra felajánlják. A közösségben gondolkodást és szociális érzékenységet erősítő, a társadalmi felelősségvállalást előmozdító civil kezdeményezés. Az adománybolt árukészlete olcsó beszerzési lehetőséget biztosít azok számára, akiknek minden fillért mérlegelniük kell. Működésével a társadalom rászoruló tagjait juttatja mélyen a piaci ár alatt használati tárgyakhoz, gyermek ruházati cikkekhez, játékokhoz. Az adománybolt működéséből származó forrásokat alapítványunk az azonos épületben működő nyugdíjas klubjára fordítja, ezért az adományboltba betérő adományozó közvetlenül tapasztalhatja adományának hasznosulását.

Hozza el feleslegessé vált tárgyait és/vagy vásároljon olcsón!

Nyitva tartás:
- Hétfő: 10:00-18:30
- Kedd:10:00-18:30
- Szerda:10:00-18:30

Cselekedjünk Nyugdíjas Klub

Az ingyenes Cselekedjünk Nyugdíjas Klub működtetésének célja a Kőbányán élő nyugdíjas korú lakosság életminőségének fejlesztése, a helyi nyugdíjas közösség erősítése.

Szolgáltatások:
- heti időstorna
- egyén- és probléma központú számítástechnika és internethasználat oktatás
- ingyenes internet hozzáférés biztosítása
- az egészséges életmódról tanácsadás és előadások szervezése
- kulturális szolgáltatás (filmvetítés, ingyenes könyvszekrény működtetése)
- tematikus napok szervezése

Cím: Cselekedjünk Alapítvány, 1108 Budapest, Újhegyi sétány 14/A
További információ és kapcsolat a Cselekedjünk Alapítvány honlapján érhető el EZEN a linken.

Last modified on Tuesday, 08 May 2018 23:42

Édua Infomédia

Top Desktop version