Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Az újrakezdés művészete, pályaváltás 40 felett - Szily Nóra és Singer Magdolna előadása március 3-án

Rate this item
(1 Vote)

Az újrakezdés művészete - pályaváltás 40 felett - Szily Nóra és Singer Magdolna előadása 2018. március 3-án, szombaton 17:00 órakor a Kőrösiben.

A média azt sugallja, a jövő a fiataloké, de valóban megáll az élet 40 év felett? Mit tehetünk, ha szorongunk kilépni az anyagi biztonságból, a megszokott környezetből, de nem élvezzük jelenlegi helyzetünket? Miből meríthetünk erőt és bátorságot? Mit tegyünk, ha a környezetünk visszahúz, vagy mi magunk nem hisszük el, hogy várhat ránk egy boldogabb élet? Mit tehetünk, ha sikeresek vagyunk a szakmánkban, ám mégis úgy érezzük, váltanunk kell? Milyen gyakorlati lépések szükségesek ahhoz, hogy sikeres legyen a váltás? Hogyan birkózzunk meg a váltással járó stresszel, hogyan induljunk el egy tartalmasabb élet felé? Akár belső elhatározás, akár külső körülmény – például a munkahely megszűnése – késztet bennünket váltásra, bátornak kell lennünk, lépnünk kell és az összes szorongató kérdésre, ami felmerül, két oldalról kell válaszolnunk – lelki és gyakorlati oldalról is, hogy a váltás meghozza gyümölcsét és valóban sikeres legyen.

Szily Nóra, coach, újságíró, pszichológus és műsorvezető a váltás gyakorlati oldalát mutatja be és konkrét tanácsokkal szolgál, míg Singer Magdolna, író, mentálhigiénés szakember, aki ötven felett vágott bele álmai megvalósításába, a lelki lépésekhez, a bátorság eszközeihez és az önmagunkba vetett hit megtalálásához ad útmutatót.

Belépődíj: elővételben 1990 forint, a rendezvény napján 2490 forint. Online jegyvásárláshoz KATTINTSON IDE!
További részletek  IDE kattintva olvashatóak.

Last modified on Thursday, 08 March 2018 21:28

Hírek

Régi képek, emlékek

Régi újhegyi kép
Zajlik az éptkezés
Áll a szobor
A Gergely-bánya
A Mély tó
Minden a helyére kerül
Épül a lego-ház
Épül és szépül
Részből egész
Elkészült a lakótelep

Közösségi Hírek

Mondja el Ön is véleményét a reptéri zajvédelmi intézkedési tervről!

Mondja el Ön is véleményét…

Tisztelt Kőbányai Lakosok!A környezeti zaj értékeléséről és kezeléséről szóló 280/2004....

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia