Logo
Print this page

Két tornagyőzelmet arattak a Kőbányai Darazsak a Sirius Kupán

Rate this item
(2 votes)

A hatodik alkalommal szervezték meg Marosvásárhelyen a lányok számára kiírt Sirius Kupát augusztus 19–24. között. A tornán hat klub vett részt négy korosztályban összesen tizennégy csapattal. A tornagyőzelmeket a Kőbányai Darazsak és a budapesti BEAC osztották el egymás között: előbbiek két nagyobb, az utóbbiak a két kisebb korosztályban győztek:

- Az U13-as korosztályban első a BEAC Budapest, második a CSS Ploieşti, harmadik a Kőbányai Darazsak – negyedik a Sirius Marosvásárhely –, legjobb pontszerző Loredana Stănică (CSS Ploieşti), legjobb játékos: Zara Klaudia (BEAC).
- Az U14-es korosztályban első a BEAC Budapest, második a Debreceni Sportcentrum, harmadik a Mezőberényi Kosárlabda Klub, legjobb pontszerző: Bándi Virág (Debrecen), legjobb játékos: Jónás Beatrix (Mezőberény).
- Az U16-os korosztályban első a Kőbányai Darazsak, második a CSS Ploieşti, harmadik a Mezőberényi Kosárlabda Klub, legjobb pontszerző: Andreea Popescu (CSS Ploieşti), legjobb játékos Tatár Lotti (Kőbányai Darazsak).
- Az U18-as korosztályban első a Kőbányai Darazsak, második a Sirius Marosvásárhely, harmadik a CSS Ploieşti, legjobb pontszerző: Buzogány Zsuzsanna (Sirius), legjobb játékos: Mányoki Fanni (Kőbányai Darazsak).

További részletek a Darazsak honlapján érhetőek el EZEN a linken vagy a képre kattintva.

Forrás: Kőbányai Darazsak, Szekelyhon.ro

Last modified on Tuesday, 27 August 2013 14:14
Édua Infomédia