Kőbányai Közösségi Hírlap

Ki legyen Kőbánya Sportolója 2017-ben?

Rate this item
(1 Vote)

Kerületünk összetartó, erős közösségének és az itt élő nagyszerű embereknek köszönheti, hogy a legjobbat hozzuk ki Kőbányából. Mi megbecsüljük az áldozatos munkát, odafigyelünk a tehetségekre és elismerjük a teljesítményt. 2014-ben hagyományt teremtettünk azzal, hogy minden évben kitüntetünk egy-egy kiválóságot a sport területéről, akinek a Kőbánya Sportolója elismerő címet adományozzuk. 

A KŐBÁNYA SPORTOLÓJA elismerő cím adományozható kőbányai egyesületben sportoló személynek, kőbányai egyesület csapatának, illetve kőbányai lakóhellyel rendelkező sportolónak. Fontos a kiemelkedő teljesítmény, a sportszerű magatartás, a közösségi felelősségvállalás, a példamutatás.

A javaslatok beérkezési határideje (e-mailen és postai úton egyaránt): 2017. október 31.

Javaslatát az e célra készült adatlapon tehetik meg, mely letölthető a kobanya.hu önkormányzati weboldalról, átvehető a Polgármesteri Hivatal Ügyfélközpontjában (1102 Budapest, Állomás utca 26.), illetve az Újhegyi Ügyfélszolgálati Irodán (1108 Budapest, Újhegyi sétány 16.).

Javaslatát elküldheti postai úton a Kőbányai Önkormányzat 1102 Budapest, Szent László tér 29. címre, elektronikusan a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre, illetve leadhatják személyesen is munkaidőben a Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Főosztályán a 1102 Budapest, Szent László tér 29. szám alatti II. emelet 221-es irodában.

A beérkezett javaslatok alapján a képviselő-testület novemberi ülésén dönt a kitüntetés adományozásáról.

Várjuk javaslatát! Jelöljön Ön is!

Kovács Róbert polgármester


Dokumentumok:
- Javaslat egyéni sportolóra
- Javaslat csapatra

Last modified on Wednesday, 01 November 2017 10:32

Édua Infomédia

Top Desktop version