Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Kara Sándor, FKGP

Rate this item
(3 votes)

A tavaszi országgyűlési választáson Kara Sándor fog indulni a Független Kisgazdapárt (FKGP) színeiben. 

Kara Sándor 1973-ban született Budapesten, itt végezte iskoláit. Lakott Pesten és Budán egyaránt. Immáron 32 éve él Kőbányán, itt nősült meg és itt született három gyermeke is. Közlekedésgépész végzettsége van, autójavítóként dolgozik 21 év óta, emellett beletanult még további 3-4 mesterségbe is. "Kalandozott" külföldön is, de nem maradhatott idegenben - a hazai kosztot jobban szerette, mivel a magyar konyhának nincs párja.

Közéleti kérdésekkel, politikával és a történelemmel szinte gyermekkora kora óta foglalkozik, mivel családja munkás és paraszt gyökerű, ezért - akarva, akaratlanul - belecsöppent az igazságot kereső nagy családi beszélgetésekbe. Véleménye szerint hihetetlen mindaz, amit az elmúlt 30 évben az országgal tettek, ilyen mérvű igazságtalanságot megélni nagyon nehéz. Az emberek egyszerűen nem ezt érdemlik! Meggyőződése, hogy ezt meg lehet változtatni és le lehet győzni azokat, akik felelősek az országban kialakult problémákért.

Kara Sándor úgy látja, hogy 2014 a változás éve lesz, mert megjelenik egy új generáció a politika színterén. Az Független Kisgazdapárt lesz a letéteményese a változásnak és fel fogják számolni a "tolvajok, csalók és hazugok" hatalmát. A társadalomban benne van az az erő és akarat, amely végül felülkerekedik és legyőzi a problémákat. Legyőzi, mert Magyarország a tisztességes és becsületes dolgozó emberek hazája, nem a tolvajok birodalma.

Kara Sándor

Last modified on Saturday, 08 February 2014 13:52
More in this category: Tóth Balázs, LMP »

Hírek

Régi képek, emlékek

A Mély tó
Épül a lego-ház
Régi újhegyi kép
A Gergely-bánya
Építési terv
Épül a lakótelep
Áll a szobor
Részből egész
Minden a helyére kerül
Zajlik az éptkezés

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia