Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Vass Zsigmond, Elégedetlenek Pártja

Rate this item
(6 votes)

Köszöntöm Önt, a kerület lakóját, akivel ha Ön is úgy gondolja, együtt gondoskodhatunk a kerület jövőjéről.

1976. óta lakom a X. kerületben és úgy érzem eljött az idő, amikor tennem, tennünk kell valamit egy emberibb, igazságosabb, demokratikusabb Magyarországért.

Magamat emberszerető, és embertisztelő állampolgárnak tartom. Számomra fontos, hogy az embereket érintő társadalmi problémáknak egyszer és mindenkor véget vessünk. Igen jól olvassák! Mi közösen, én és az Elégedetlenek Pártja arra törekszünk, hogy megszüntessük a megélhetési Politikus formát, és hogy megmutassuk, hogy nem a választók vannak értünk, ha nem mi vagyunk a választókért, akiknek bizalmat adtak, hogy a nevükben döntsünk.

Rendkívül érzékenyen érintenek a társadalmi, a szociális problémák, és az embertársaimat foglalkoztató hétköznapi problémák. Úgy gondolom, hogy kiemelt figyelmet érdemelnek a bérből és fizetésből élők, a gyermekek, a nyugdíjasok, és a kisvállalkozók, továbbá nagyon fontos, a szociálisan rászorultak segítése, és itt nem csak az ígéretekre gondolok.

• Minden nemzetnek olyan a kormánya, és önkormányzati képviselője amilyet választ. 24 év alatt odáig jutottunk, hogy emberek félnek kimondani, amire gondolnak, vagy amivel nem értenek egyet, féltik munkahelyüket, vagy testi épségüket.

• A népnek, nem az erőiket firtató pártokra van szüksége, hanem, ha szükséges teljes vérfrissítéssel, olyan új, erős, tettre kész, becsületes, tiszta, őszinte, a Magyar népben, és a néppel együtt gondolkodó pártokra, mint az Elégedetlenek Pártja.

• Eddig volt idejük a nagy pártoknak, hogy bizonyítsanak, 24-25 év alatt évről évre ígéretekkel tömködték a fejünket, de valahogy mindig elmaradtak a beígért jólétek. Míg persze a nagy pártokat alkotó megélhetési politikusok több tíz, száz, ezermilliárdos haszonra tettek szert.

• A megbukó pártok nem termelnek, hanem lopnak, állítsuk meg a 24-25 évnyi hanyatlást és szavazzunk azokra, az emberekre, akik szintén erre törekednek, mert igen is vannak ilyen emberek.

• ITT AZ IDŐ ÉS CSELEKEDNI KELL!! EL KELL MENNI, SZAVAZNI!!!!!

• Nekem, Vass Zsigmondnak és az Elégedetlenek pártjának egyetlen célja van a Magyar Nemzet, és a Magyar Nép felemelkedése. Nem jobbra……. Nem balra….. hanem Előre!

Tisztelt Választópolgárok! Kérjük, Önöket adjanak bizalmat, támogatottságot, és mi azt többszörösen adjuk vissza, szavazzanak!!

Vass Zsigmond
41 éves vállalkozó
Budapest 09. számú választókörzet.
www.elegedetlenekpartja.hu
www.facebook.com/pages/Elégedetlenek-Pártja/

 

Last modified on Friday, 21 February 2014 12:47

Hírek

Régi képek, emlékek

Lakótelep a világ végén
Építik a tavat
Épül és szépül
Épül a Mély tó
Építési terv
Minden a helyére kerül
Zajlik a munka
Épül a lakótelep
Zajlik az éptkezés
Már állnak a házak

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia