Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Lados Józsefné közleménye Featured

Rate this item
(0 votes)

Tisztelt Választópolgár!
A körzetesítés kapcsán több körzetet összevontak, mivel az eddigi 16 választókerület helyett csak 12 választó kerület lehet a X. kerületben. Így az eddigi körzet - ahol 1994-2002 között képviselőként dolgoztam kibővült.

Elnézésüket kérem azért, hogy a bemutatkozó anyagomban túlsúlyt kapott a Gyakorló utca és környéke. Tisztában vagyok azzal,hogy az Önök környezetét is teljes odaadással kell képviselnem. Nem lesz könnyű, mert a terület nagy. /Harmat utca, Kőrösi Csoma Sándor út, Liget utca, Bánya utca, Kolozsvári utca, Ónodi utca, Bebek utca, Maláta köz, Maláta utca, Mádi út, Nyitra utca/. Engem eddig is az vezérelt, hogy a választópolgárok érdekeit képviseljem - ne pedig azokét, akik ezt másképp képzelik el.
Felelőtlenül nem ígérgethetek, mert hiszen most fogom megismerni az Önök környezetében meglévő problémákat. De így van ezzel a többi képviselőjelölt is,. Amit bizton állíthatok, hogy nagy energiát fektetek abba, hogy mielőbb megismerjem a tennivalókat! A Gyakorló utcában már bizonyítottam, itt sem adom alább. Szeretem az őszinte - kertelés nélküli - beszédet.
Kőbányán élek 1983 novembere óta a családommal - és itt is dolgoztam, a családom tagjai jelenleg is Kőbányán élnek és dolgoznak. Pártoktól független jelöltként csak a választópolgároknak tartozom felelősséggel - senki másnak!
Ezt, ha úgy vesszük - nyilatkozatot - azért tartom fontosnak a bemutatkozó anyagom kiegészítéseként csatolni, hogy mindannyian tudják - személyemben kit támogathatnak. A bemutatkozóanyagom általános részéből /Elég volt!/ egy gondolatot sem vagyok hajlandó engedni!!!
Köszönöm, ha megtisztelnek bizalmukkal.

Lados Józsefné

4.sz.választókerület
független jelölt

Elérhetőségem: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel.: 263-2721

Hírek

Régi képek, emlékek

Látkép
Elkészült a lakótelep
Már állnak a házak
Lakótelep a világ végén
Részből egész
Építik a tavat
A Mély tó
Árkok és házak
Épül a lego-ház
Föld út

Közösségi Hírek

Lomtalanítás Kőbányán

Lomtalanítás Kőbányán

Lomtalanítás Kőbányán májusban! Kerületi körzetek és a lomkikészítés napjának listája Budapest közterületi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia