Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt - olvasható a Budapesti Közlekedési Központ honlapján. A Nagykörutat és környezetét, továbbá a forgalmas köztereket és csomópontokat érintő kezdeményezést a BKK is segíti. A mindennapi alapfeladatokon felüli nagyszabású közös köztisztasági együttműködésnek köszönhetően a fővárosiak és az idelátogatók rendezettebb, tisztább környezetben élvezhetik majd a Magyarország Európai Unióhoz csatlakozásának 20. évfordulójához kapcsolódó rendezvényeket.


Fotó: Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. Facebook oldala

Ismét nagytakarítást kezdeményez a Budapesti Közművek: április 21-én és 28-án, egyéb napi feladataik mellett a Nagykörút teljes vonalán és további forgalmas fővárosi csomópontoknál takarítanak a Budapesti Közművek és a kezdeményezéshez csatlakozó partnerek munkatársai. Céljuk, hogy közösen tegyenek a köztisztaság fokozásáért; megőrizzék a terek, az utcák és a zöldfelületek rendezett állapotát, illetve élhetőbb, tisztább környezetet biztosítsanak a fővárosiaknak és az idelátogatóknak. A tavaly ősszel sikeresen lezajlott együttműködéshez hasonlóan kerületi önkormányzatok, civil szervezetek lelkes önkéntesei és a felelős vállalatok – így a BKK is – támogatják a takarítást.

A kerületeken átívelő tavaszi nagytakarítás április 21-én, vasárnap az alábbi forgalmas közterületeket érinti:

III., Flórián tér
III., Szentlélek tér
V., Fővám tér
X., Kőbánya alsó vasútállomás
X., XIV., Örs vezér tere
XI., Etele tér
XI., Kosztolányi Dezső tér és Feneketlen-tó
XI., Szent Gellért tér
XIII., Göncz Árpád városközpont
XIII., Lehel tér
XIV., Mexikói út metróállomás
XIX., KÖKI
 
Április 28-án, vasárnap a 4-es a 6-os villamos teljes vonalát (a Széll Kálmán tértől Újbuda-központig, illetve a Móricz Zsigmond körtérig) és környékét takarítják, beleértve a Nagykörút környezetében lévő tereket, aluljárókat, járdákat és a közösségi közlekedési megállóhelyeket.

Forrás: bkk.hu



 

 

 

 

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül a lakótelep
A Gergely-bánya
Dolgos kezek
Látkép
A Mély tó
Építik a tavat
Építési terv
Zajlik a munka
Épül és szépül
Dolgozik a daru

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

A Kőbányai Önkormányzat intézkedett szúnyoggyérítés ügyben! - tájékoztatja a kerületben...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia