Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Akiket nem jár át a Karácsony szelleme - most rendőrök keresik őket

Rate this item
(7 votes)

Egyre közeledik a Karácsony, mégis vannak olyanok, akiket kevésbé jár át a szeretet ünnepének szelleme. A kőbányai rendőrök közülük nyolccal személyesen is szeretnének megismerkedni, ezért remek videó- és fényképfelvételeket tettek közzé, hogy a lakosság segítségével a nyomukra bukkanhassanak. A zsaruk érdeklődését azért keltették fel, mert egyikőjük megrongált egy jegyautomatát, a másik megütött egy embert, ketten alvó utast fosztottak ki, míg négyen illatszereket loptak.

Kifosztották az alvó utast a buszon

A X. kerületi Rendőrkapitányság nyomozást folytat ismeretlen tettesek ellen kifosztás bűntett miatt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két ismeretlen férfi 2018. november 22-én 1 óra 30 perc és 2 óra 30 perc között Budapesten, a 909-es éjszakai autóbuszon elvették egy alvó utas pénztárcáját.

Az elkövetőkről felvétel készült:

 

Megrongálta a jegyautomatát

A X. kerületi Rendőrkapitányság rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2018. november 25-én 2 óra 25 perc körül egy kőbányai parkolóban megrongált egy jegyautomatát. A feltételezett elkövető körülbelül 180-185 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot, fekete nadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A férfiról videó-felvétel készült, amely a képre kattintva vagy EZEN a linken tekinthető meg.

Illatszereket loptak

A kőbányai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy ismeretlen nő és három férfi azonosításához, akik ellen lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatnak nyomozást. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2018. szeptember 26-án 15 óra 15 perc körül parfümöket lopott egy kőbányai üzletből:
- A nő 20-22 év körüli, körülbelül 160 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor fekete-fehér felsőt, kék farmernadrágot és szürke sportcipőt viselt.
- Az egyik férfi 25 év körüli, 180 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor bőr hatású kabátot, kék farmert és szürke sportcipőt viselt.
- A másik férfi 30-35 év körüli, körülbelül 170-175 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor farmerdzsekit, fekete pólót, piros térdnadrágot és narancssárga sportcipőt viselt.
- Negyedik társuk 50-55 év körüli, 185-190 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor fekete melegítőfelsőt, fehér pólót, kockás térdnadrágot és szürke sportcipőt viselt.

A  gyanúsítottakról videó-felvétel is rendelkezésre áll, amely EZEN a linken vagy a cikk alatt tekinthető meg.

 

Megütötte a sértettet 

A kerületi zsaruk ismeretlen férfi ellen garázdaság gyanúja miatt folytatnak nyomozást. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen 2018. december 6-án 17 óra 45 perc körül egy kőbányai aluljáróban megütötte a sértettet. A feltételezett elkövető 30 év körüli, körülbelül 185 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor sötét kabátot, kék farmert és fehér sportcipőt viselt.

A férfiről felvétel készült:

 


A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken és videókon látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság, Police.hu

Last modified on Sunday, 16 December 2018 18:41

Media

Hírek

Régi képek, emlékek

Régi kép
Minden a helyére kerül
Zajlik az éptkezés
Árkok és házak
Régi újhegyi kép
Dolgos kezek
Folyik az építkezés
Látkép
Épül és szépül
Átadó ünnepség

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia