Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Tűz volt a Kozma utca börtönnél

Rate this item
(0 votes)

Az Index.hu portálon jelent meg egy cikk, amelyben arról tájékoztatnak, hogy kedd este nem sokkal éjfél előtt tűzhöz riasztották a Fővárosi Tűzoltóságot a büntetés-végrehajtás Kozma utcai börtönéhez. Több rendőrautó, rabszállító, mentő és tűzoltó érkezett szirénázva a helyszínre. Az egész utcában füstszag terjengett, folyamatosan érkeztek az újabb egységek. 

Kisdi Máté, a fővárosi Tűzoltóság szóvivője arról tájékoztatta szerda reggel az Indexet, hogy egy a börtöntől különálló 100 négyzetméteres melléképületben keletkezett tűz: a kisebb csarnokban faforgács égett, izzott 10 négyzetméteren. A tüzet a kiérkező tűzoltók egy vízsugárral eloltották, személyi sérülés nem történt. Bár a hatóságok felkészültek rá, a börtönt nem kellett kiüríteni. A tűz okát még vizsgálják.

A BVOP a következő közleményben reagált az Index.hu információira: "A Budapesti Fegyház és Börtön egyik őrhelyén szolgálatot teljesítő biztonsági felügyelő október 4-én 23.00 órakor észlelte, hogy a börtön területén működő Budapesti Faipari Termelő és Kereskedelmi Kft. lapmegmunkáló műhelyének faforgács-csomagoló munkahelyéről füst szivárog. A helyszínre kiérkező tűzoltók a faforgács izzását, füstölését percek alatt megszüntették és az épületet átszellőztették. Személyi sérülés nem történt. A tűz keletkezésének okát a Tűzoltóság szakemberei vizsgálják."

Forrás: Index.hu

Régi kép a börtönről, forrása: 10ker.blog.hu 

Hírek

Régi képek, emlékek

Építési terv
Az iskola
Régi kép
Részből egész
Átadó ünnepség
Lakótelep a világ végén
Épül a lakótelep
Még nincs kész
Épül a Mély tó
Áll a szobor

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia