Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Az Őrs vezér terén rabolták ki álmában Featured

Rate this item
(0 votes)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2010. július 11-én 0 óra 30 perc és 3 óra közötti időben Budapesten az Örs vezér térnél az egyik buszmegállóban eltulajdonította az ott alvó sértettől válltáskáját, a benne lévő személyes iratokkal, bankkártyával, mobiltelefonnal és készpénzzel együtt.

Az ismeretlen elkövető 20-24 éves, 170-180 centiméter magas, sportos testalkatú férfi, haja rövid, sötét. A bűncselekmény elkövetésekor piros színű ujjatlan pólót viselt.

 

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 461-8150/ 54-145 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Last modified on Thursday, 26 August 2010 08:55

Hírek

Régi képek, emlékek

Árkok és házak
Már állnak a házak
Régi kép
Épül és szépül
Még nincs kész
Föld út
Dolgos kezek
Minden a helyére kerül
Építési terv
A Mély tó

Közösségi Hírek

Lomtalanítás Kőbányán

Lomtalanítás Kőbányán

Lomtalanítás Kőbányán májusban! Kerületi körzetek és a lomkikészítés napjának listája Budapest közterületi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia