Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Rendelőből vitte el a sértett táskáját Featured

Rate this item
(0 votes)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2010. november 18-án 10 óra 15 perc körüli időben az Őrs Vezér téren található rendelőintézetből eltulajdonította a sértett táskáját a benne lévő értékekkel együtt.

Az ismeretlen férfi 20-24 év körüli, körülbelül 170-180 centiméter magas, átlagos testalkatú, haja rövid, sötét. A bűncselekmény elkövetésekor farmernadrágot, rózsaszínű inget és fekete színű kabátot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 461-8150/145 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: Police.hu

 

Last modified on Tuesday, 07 December 2010 12:20

Hírek

Régi képek, emlékek

Föld út
Lakótelep a világ végén
Árkok és házak
Épül a lego-ház
Részből egész
Építési terv
Épül a Mély tó
Átadó ünnepség
Régi újhegyi kép
Még nincs kész

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia