Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Rendőrkézen a halálos áldozatot követelő X. kerületi gyújtogatás gyanúsítottai Featured

Rate this item
(0 votes)

2009. május 8-án 14 óra körüli időben a Terebesi utcánál található erdős részben egy hajléktalanok által épített ház leégett.  A házban tartózkodó egyik férfi a tűzben életét vesztette, egy nő súlyos sérüléseket szenvedett, egy személy pedig nem sérült meg a tűzesetben.

Tekintettel arra, hogy az elsődlegesen beszerzett adatok, információk alapján egyértelműen nem lehetett kizárni annak lehetőségét, hogy a tűzeset szándékos gyújtogatás eredménye, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozók 2010. január 6-án délelőtt mogyoródi, illetve budapesti tartózkodási helyükön elfogtak egy 53 éves nőt és egy 54 éves férfit, akik a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy a fából készült építményt felgyújtották, mely során az építmény 47 éves lakója égési sérülései miatt a helyszínen életét vesztette.

A további eljárást – a gyanúsítottak őrizetbe vétele mellett - Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya folytatja le.

Forrás: Police.hu

 

Last modified on Thursday, 07 January 2010 15:09

Hírek

Régi képek, emlékek

Elkészült a lakótelep
Épül a lakótelep
Régi kép
Épül a lego-ház
Részből egész
Dolgos kezek
A Mély tó
Már állnak a házak
Építik a tavat
Árkok és házak

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia