Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Baleset a Vaspálya és a Jászberényi úton

Rate this item
(1 Vote)

Két baleset is történt az elmúlt napokban Kőbányán: az egyikben két személygépkocsi ütközött össze, míg a másikban egy teherautó hajtott árokba letarolva egy óriásplakátot. 

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság számolt be arról, hogy szeptember 3-án összeütközött két személygépkocsi a Vaspálya utca és a Kőrösi Csoma Sándor út kereszteződésében. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat. A karambol - mely során egy közlekedési lámpát is kidöntöttek - mind a Vaspálya utca, mind a Kőrösi út forgalmát érintette. A mentők négy embert vittek kórházba kivizsgálásra a baleset helyszínéről.

A Lánglovagpok.hu portál adott hírt arról a szeptember 1-ei balesetről, amely során a Jászberényi út Kozma utca és Tárna utca közötti szakaszán egy konténerszállító Mercedes Atego teherautó járdára hajtott, majd azon túl az első tengelyével az árokban állt meg, miközben egy óriásplakát tábláját is letarolta. A konténer előre borult, a benne szállított fémhulladék kiszóródott. A konténert tűzoltódaruval emelték le a teherautóról, majd a járművet a tűzoltók kihúzták az árokból. A Lánglovagok a balesetről készített képgalériája EZEN a linken tekinthető meg.

 

Fotó: Dudás Tamás (FKI)

Forrás: Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (FKI), Lánglovagpok.hu

Last modified on Monday, 04 September 2017 09:26

Hírek

Régi képek, emlékek

Az iskola
Épül és szépül
Minden a helyére kerül
Régi kép
Dolgos kezek
Épül a lego-ház
Zajlik a munka
Zajlik az éptkezés
Már állnak a házak
Dolgozik a daru

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia