Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Tájékoztató a Gyakorló utcai lakótelep belső közlekedési útjainak és parkolóinak felújításáról

Rate this item
(1 Vote)

A Kőbányai Önkormányzat felújítja a Gyakorló utcai lakótelepen lévő belső közlekedési utakat és parkolókat. A felújítási munkákat a Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. által megbízott kivitelező cég három ütemben fogja elvégezni. A munkálatok 2018. június 25-én kezdődtek el, az érintett útszakaszokról és a kivitelezés időtartamáról részletek a lenti szórólapon olvashatók. 

A megállni tilos táblák a munkaterületre a felújítás megkezdése előtt kikerülnek. Kérik az arra közlekedők fokozott figyelmét, mert a szabálytalanul parkoló autókat a Közterület-felügyelet elszállítja, elsősorban a Keleti Károly Közgazdasági Szakgimnázium (Gyakorló u. 21-23.) előtt lévő parkolóba a férőhelyek függvényében, illetve ottani parkolóhely hiányában más helyszínre. Ilyen esetben a Közterület-felügyelet +36 30 606 4712-es telefonszámán lehet érdeklődni.

A lezárt területeken csak építési forgalom lehetséges, oda behajtani és parkolni tilos, kivéve a közfeladatot ellátó járműveket (mentők, tűzoltók, rendőrség, szemétszállítás). Amennyiben a lezárt területre szeretnének autóval behajtani (pl. áruszállítás vagy költözés miatt, esetleg mozgáskorlátozott a járművével) kérjük minden esetben szíveskedjenek előre jelezni a +36 1 666 2711-es telefonszámon vagy a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen munkanapokon, 8 és 16 óra között. A Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. munkatársai a kivitelező céggel együttműködve igyekeznek minden esetben segíteni.

Kérik, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek, figyeljék a kihelyezett közlekedési és információs táblákat! Az Önök együttműködésével gyorsabban haladhatnak a munkák, kevesebb ideig tarthatnak a kellemetlenségek.

Az Önkormányzat köszöni a türelmet! 

 

Forrás: Kőbányai Önkormányzat

 

 

 

Last modified on Thursday, 12 July 2018 11:25

Hírek

Régi képek, emlékek

Zajlik a munka
Elkészült a lakótelep
Épül a lakótelep
A Mély tó
Építési terv
Föld út
Épül a Mély tó
A Gergely-bánya
Már állnak a házak
Régi újhegyi kép

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia