Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Március 16-áig lehet szavazni az orvosokra

Rate this item
(2 votes)

Március 16-ig lehet szavazni, kik kapják meg idén a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat - Kőbányán dolgozó orvosok is szerepelnek a jelöltek között. Ön kit támogat szavazatával?

2017-ben a 80 éves évforduló alkalmából a Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány hagyományteremtő szándékkal létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, amelyet minden évben munkájuk elismeréseként olyan orvosoknak szeretne adományozni, akiket a szakmai zsűri és a páciensek is érdemesnek tartanak arra.

A díjra olyan szakembereket lehet jelölni, akik cselekedetükkel megmentették betegük életét, vagy akár a mindennapi orvosi munkájuk során olyan elhivatottsággal praktizálnak, melyben rendkívüli odaadással, tudományos igényességgel és humanitárius szemlélettel segítenek a hozzájuk fordulókon.

Orvosoknak, akik mindent megtesznek értünk...

...akiket legtöbbször csak akkor keresünk fel, amikor a szükség kívánja. Segítségért megyünk. Hétköznapokon és ünnepnapokon, éjjel és nappal is fordulhatunk hozzájuk, ha nagy a baj. Ők pedig készek segíteni. Köti őket a hippokratészi eskü és még valami, ami ennél is fontosabb, a gyógyítás iránti rendíthetetlen vágy, jobbító szándék, tenni akarás. Amit kapunk tőlük, természetes. Megköszönni mindezt elegánsan nagyon nehéz.

A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj lehetőséget nyújt arra, hogy megköszönhessük nekik.

Hét közönség díj és két különdíj

A díjra jelöltek közül a nagyközönség választja ki majd az adott év 7 közönség díjasát. Az alapítvány ezen felül 2 különdíjat nyújt át minden évben.

A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjról, a jelölés és a szavazás menetéről bővebben a www.szentgyorgyialbertorvosidij.hu weboldalon tájékozódhat.

Forrás és kép: szentgyorgyialbertorvosidij.hu

Last modified on Monday, 18 March 2019 08:21

Media

Hírek

Régi képek, emlékek

Részből egész
A Gergely-bánya
Zajlik az éptkezés
Épül és szépül
Még nincs kész
Dolgozik a daru
A Mély tó
Átadó ünnepség
Elkészült a lakótelep
Látkép

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia