Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Változik a Harmat utcában közlekedő buszok útvonala

Rate this item
(1 Vote)

Útépítés miatt szeptember 11-étől, hétfőtől ideiglenes forgalomkorlátozásra és változásokra kell számítani a kőbányai Harmat utcában. Az érintett közösségi közlekedési járatok – a 85-ös és a 185-ös autóbusz – előreláthatólag november közepéig módosított útvonalon járnak.

A X. kerületi közlekedési fejlesztésekhez kapcsolódó útépítés forgalomkorlátozással, illetve átmeneti változásokkal jár. Szeptember 11-étől, hétfőtől út- és közműépítési munkálatok miatt egyirányú lesz a Harmat utca a Kőrösi Csoma Sándor úttól a Kőér utca, illetve Gitár utca felé.

A gépjárművel közlekedők a Kőér utca irányába haladhatnak, a Kőrösi Csoma Sándor utat a Mádi utca felől érhetik el. A gyalog közlekedőket nem érintik a forgalmi változások.

Erre figyeljenek a busszal közlekedők

A Harmat utca egyirányusítása miatt szeptember 11-étől, hétfőtől

• az Örs vezér tere felé közlekedő 85-ös autóbusz a Mádi utcán jár, nem érinti a Csősztorony, az Ihász utca, a Kőrösi Csoma Sándor út és az Élessarok megállót, helyettük a Mádi utcában az Albert Camus utcánál és a Harmat köznél ideiglenesen kialakított megállóhelyeken, valamint a 161-es busz Élessarok megállójánál áll meg;

• a Kőbánya alsó vasútállomás felé közlekedő 185-ös autóbusz a Mádi utcán át az Élessarok érintésével jár, nem érinti a Csősztorony, az Ihász utca és a Kőrösi Csoma Sándor út megállót, helyettük a Mádi utcában az Albert Camus utcánál és a Harmat köznél ideiglenesen kialakított megállóhelyeken, valamint a 161-es busz Élessarok megállójánál áll meg.

Az utazás megtervezéséhez érdemes a BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével. 

Forrás: kobanya.hu

 

 

 

Last modified on Monday, 25 September 2023 18:56

Hírek

Régi képek, emlékek

Még nincs kész
Épül a lakótelep
Épül a Mély tó
Már állnak a házak
Elkészült a lakótelep
Építési terv
Átadó ünnepség
Föld út
Építik a tavat
Régi újhegyi kép

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia