Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Műszaki vizsgáztata az FKF-nél

Rate this item
(0 votes)

A lakossági ügyfeleknek is lehetőségük nyílik a személygépkocsijuk műszaki vizsgáztatására a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. Ecseri úti telephelyén. A járművek műszaki vizsgálat keretében végzett hatósági műszaki vizsgáztatását azért tudják elvégezni a telephelyen, mert a cégnek a Nemzeti Közlekedési Hatóság megadta az engedélyt a szolgáltatásra.

A társaság tapasztalt szakemberei és a korszerű műszaki hálózat a garancia arra, hogy személygépjárműveket a lehető legjobb körülmények között vizsgáztassák le a lakosok. Az FKF Zrt. szakemberei vállalják, hogy vizsga előtt úgynevezett elővizsgát végeznek, amelynek segítségével lehetőség nyílik előzetesen a hibák kiszűrésére és így a szükséges javítások is elvégezhetők. Az átvizsgálás díjtételeit társaság úgy alakította ki, hogy a lehető legkedvezőbbek legyenek az ügyfeleknek.

A „műszaki adatlap” pótlását 580 forintért végzik el az Ecseri úton. A közúti jármű műszaki adatait vagy műszaki alkalmasságát igazoló igazolás kiadása a közlekedési hatóság nyilvántartásába bejegyzett adatok alapján 1190 forintba kerül. Az érvényesítő címke pótlásáért 585 forintot, a plakett pótlásáért 980 forintot kell fizetni.

Az M1 kategóriájú jármű (személygépkocsi), továbbá az M1 és N1 kategóriájú gépkocsihoz kapcsolható pótkocsi vizsgálatának díja 16 ezer 290 forint. A vizsgálat díja a környezetvédelmi adatlappal rendelkező M1 kategóriájú vagy környezetvédelmi felülvizsgálatra nem kötelezett jármű esetén (műszaki és közlekedésbiztonsági díjrész) 10 ezer 490 forint.

Menetíróval vagy sebességkorlátozóval felszerelt jármű vizsgálatát 5 ezer 800 forintért vállalják. Az alvázszám hatósági beütését 4 ezer forintért végzik el, az összkerékhajtású járművek vizsgálatának díja 4 ezer 100 forint. A kettőnél több tengelyes jármű vizsgálata 5 ezer 900 forintba kerül, az előzetes átvizsgálás, diagnosztika óradíja pedig 11 ezer forint+áfa.

Forrás: Közmű Újság

Hírek

Régi képek, emlékek

Építik a tavat
Minden a helyére kerül
Az iskola
Lakótelep a világ végén
Folyik az építkezés
Dolgos kezek
Már állnak a házak
Föld út
Részből egész
Még nincs kész

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia