Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Autós ámokfutót fogtak el a rendőrök

Rate this item
(0 votes)

Kőbányán és Zuglóban rendezett autós ámokfutást egy férfi csütörtökön este, míg végül elfogták a rendőrök. Úgy tudni, a férfi a száguldozás előtt öngyilkosságot kísérelt meg. A két kerület utcáiban az ámokfutás közben több autót is összetört. A rendőrök végül elfogták, de a karján lévő vágás miatt kórházba kellett vinni. A rendőrség egyelőre annyit közölt, hogy az ügy több részlete még tisztázatlan és hogy garázdaság miatt indult eljárás.

A Független Hírügynökség úgy tudja, először a férfi lánya hívta a mentőket azzal, hogy az apja felvágta az ereit. A kiérkező mentőknek viszont már azt mondta, hogy az apja végül elment a kocsijával otthonról. A rendőrök keresték a járművet, amit végül a férfi zuglói lakása közelében találtak meg. A sofőrt kórházba kellett vinni, úgy tudni, a karján lévő vágások miatt. Az autós állítólag több másik járművet összetört és több közlekedési szabályt megszegett száguldása közben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az eset kapcsán egyelőre annyit közölt a Független Hírügynökség kérdésére: az ügyben garázdaság miatt eljárást indítottak, de az eset több részlete még tisztázatlan, ezeket a X. és a XIV. kerületi kapitányságok vizsgálják.

Forrás: Webradio.hu

Hírek

Régi képek, emlékek

Építési terv
Régi újhegyi kép
Építik a tavat
A Mély tó
Minden a helyére kerül
Még nincs kész
Részből egész
A Gergely-bánya
Árkok és házak
Épül a lakótelep

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia