Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Kőbányai Óvónők I. Sportnapja

Rate this item
(1 Vote)

Fergeteges hangulatú sportnapot szervezett néhány napja a Kőbányai Sportszövetség a kerületi óvónőknek. Potos Ilona és csapata remek versenyszámokat ötlött ki és az óvónők aktivitását is jelzi, hogy 17 csapat nevezett a sportnapon.

 

A Széchenyi Általános Iskolában rendezett „Kőbányai Óvónők I. Sportnapjára dr. György István országgyűlési képviselő, főpolgármester-helyettes is ellátogatott. Rövid köszöntő beszédében üdvözölte a résztvevők kreativitását és hozzáállását, mondván: ez a sportnap is gazdagítja azoknak a kőbányai rendezvényeknek a sorát, amelyeken egyszerűen jó jelen lenni, jó látni a sugárzó arcokat, jelen esetben az óvónőkét, akik a hétköznapi feladatok elvégzése mellett hétvégén is vidáman és örömmel vesznek részt egy ilyen egészségmegőrző, izgalmas napon.

 

 

A résztvevő csapatoknak, illetve a több mint 150 versenyzőnek nagyon színes feladatokat találtak ki a szervezők: a tollas ütős lufi-terelgetéstől az öltöztető-versenyig jó néhány vidám rangadót élvezhettek végig az óvónők. A nagyon sok mókával fűszerezett, ám igazi versenyhangulattal átitatott félnapos viadalon végül a Kékvirág Óvoda kék csapata nyert, másodikak a Gesztenye Óvoda versenyzői lettek, míg a Gyöngyike Óvoda csapata lett a harmadik.

 

Az eredményhirdetést követően az addigra jócskán megéhező óvónők a Wolf Polgárőrség oszlopos tagjai által főzött pörkölttel lakhattak jól s egy levezető beszélgetés is jól esett a résztvevőknek. 

 

Forrás: Kőbánya.hu

Last modified on Friday, 04 April 2014 08:19

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül a lakótelep
Elkészült a lakótelep
Még nincs kész
Áll a szobor
Lakótelep a világ végén
A Gergely-bánya
Zajlik a munka
Építési terv
Dolgos kezek
Átadó ünnepség

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia