Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Könyvbemutató az Emberbarát Alapítvány szervezésében

Rate this item
(0 votes)

Az Emberbarát Alapítvány tisztelettel MEGHÍVJA Bereczki Sándor: Önismeret nemcsak szenvedélybetegeknek c. könyvéről tartandó sajtótájékoztatójára. Időpont: 2010. november 11. csütörtök 10.00-11.00. Helyszín: Emberbarát Alapítvány, (1105 Budapest, Cserkesz u. 11.) Regisztráció: 9.30-10.00 között. Elérhetőségek: Titkárság: +361-431-97-92, Bereczki Ágnes +3630-946-4835 FAX: +361-431-9796, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Megközelíthetőségünk: Kőbánya-Alsó vasútállomás, Kőbánya Városközpont, Liget tér 3-as, 28-as, 62-es, 62A villamos, 9-es. 109-es, 95-ös autóbusz

Program:

1. Köszöntő: Bereczki Sándorné
2. Dr. Funk Sándor pszichiáter, addiktológiai szaktekintély méltatja Bereczki Sándor munkásságát, és a megjelent könyvet.
3. Bereczki Sándor néhány szóban ismerteti a könyv megírásának célját, jelentőségét
4. A kliens fiúk (alkohol, drog, játékszenvedély)beszélnek önmagukról, (előéletükről, fejlődésük lépéseiről, jelenlegi állapotukról, önismeretükről)
5. Egy gondozó mondja el tapasztalatait a kliensekről (honnan indulta terápia kezdetén, milyen nehézségek voltak, hol tart most a kliensek pszicho-szociális fejlődése )
6. Egy olvasó beszél arról, hogy neki miben segített ez a könyv.
 7. Zárszó: Bereczki Sándorné

A sajtótájékoztató után interjú készítési lehetőséggel egybekötött állófogadásra hívjuk és várjuk kedves vendégeinket! Az állófogadással egy időben Pékségünk termékeiből kóstolót kínálunk, és kiállításon mutatjuk be a klienseink által készített kreatív termékeket. Szeretettel látjuk, és kérjük, hogy részvételi szándékát 2010. november 8-ig e-mailben, vagy telefonon szíveskedjék visszajelezni. Könyvismertető Az Önismeret nem csak szenvedélybetegeknek c. könyv szerzője Bereczki Sándor lelkipásztor az Emberbarát Alapítvány elnöke, az Alapítvány Alkohol-és Drog-rehabilitációs Intézetének igazgatója nagy tapasztalattal rendelkezik a hátrányos helyzetű szenvedélybetegekkel való foglalkozás terén. Lehet, hogy még nem tette fel a kérdést: ki is ön valójában? Vagy nem gondolt arra milyen szeretne lenni? Bereczki Sándor könyve választ ad arra, hogy miért kell megismernie önmagát az embernek ahhoz, hogy képes legyen közelebb jutni én-ideáljához. Önmagát megismerni, nevelni, változtatni nem csak a szenvedélybetegeknek kell. Ha önmagunkat megismerjük, úgy mások problémáját megértjük és felelősséget tudunk vállalni a társadalmunk és környezetünk problémái iránt is. Ezért szól ez a könyv mindenkinek.


Last modified on Monday, 08 November 2010 17:19

Hírek

Régi képek, emlékek

Dolgozik a daru
Elkészült a lakótelep
Építik a tavat
Már állnak a házak
Építési terv
Látkép
Folyik az építkezés
Minden a helyére kerül
Részből egész
Épül a lakótelep

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia