Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Újhegyen takarított az MSZP kőbányai szervezete

Rate this item
(0 votes)

Nyár eleji nagytakarítást szervezett az MSZP kőbányai szervezete Újhegyen. A lakótelep Hang utcai játszóterének kitakarítása előtt a párt olyan jövőbeni elképzeléseiről kaphattak tájékoztatást a kerületiek, mint az épületkorszerűsítést segítő panelprogram felélesztése vagy a közbiztonság javítása.

 

A lakosság segítségét is kérték az mszp-s politikusok a Hang utcai játszótér rendbetételéhez, hiszen mint azt Somlyódy Csaba, a szocialista párt önkormányzati képviselője elmondta: tapasztalata szerint a társadalmi munkában rendbe tett környezetre később jobban vigyáznak az ott lakók. A Horváth Csabával, az MSZP fővárosi frakciójának vezetőjével és Lukóczky Károllyal, a választási körzet szocialista vezetőjével közösen meghirdetett környezetszépítési akcióban letisztították a játszótéri csapot, összesöpörtek, és szemetet szedtek.

 

A kicsiknek rajzversenyt is hirdettek a politikusok, akik közül Horváth Csaba hívta fel a kerületiek figyelmét a szocialista párt jövőbeni fejlesztési elképzeléseire, így a közbiztonság javítására, a panelprogram folytatásaként a homlokzatok szigetelésére, a nyílászárók cseréjére és a fűtési rendszer modernizálására.

Forrás: Kőbánya.hu

Last modified on Tuesday, 18 June 2013 11:18

Hírek

Régi képek, emlékek

A Mély tó
Épül a lakótelep
Föld út
Épül és szépül
Áll a szobor
Lakótelep a világ végén
Még nincs kész
Építik a tavat
Átadó ünnepség
Zajlik az éptkezés

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia