Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Gyermekbántalmazót támogat az ellenzék Kőbányán - feljelentés a jelölt ellen

Rate this item
(4 votes)

Tegnap számoltunk be arról, hogy a Kőbányai Fidesz visszalépésre szólította fel a Momentum jelöltjét, akiről kiderült, hogy korábban egy játszótéren bántalmazott gyerekeket. A mai napon Mácsik András önkormányzati képviselő Facebook oldalán közölte, feljelenti Kovács Róbertet. 

Mácsik András önkormányzati képviselő közleménye a feljelentésről (2018. szeptember 29.):

Feljelentést teszek a rendőrségen a Momentum jelöltje ellen!

A mai nap a Momentum képviselő-jelöltje, Kovács Róbert olyan valótlan, hazug és trágár bejegyzést tett közzé oldalán, illetve osztott meg személyesen egyéb kerületi portálokon, amelyben egy láthatóan hamis profil hozzászólásának tartalma miatt egyértelműen és minden kétséget kizáróan személyemet, továbbá az engem jelölő szervezetet teszi felelőssé. 

Több alkalommal nevesített már ezen a platformon, rendszeresen jelenít meg uszító és alpári bejegyzéseket, számos személyem ellen irányult.

Bár, eddig Kőbányán példátlan volt az ilyen jellegű retorika és közéleti magatartás, mégis szó nélkül tűrtem. Ma reggel viszont olyan mélységbe taszította a kerület közéleti színvonalát, amely nem maradhat következmények nélkül. Megteszem a rendőrségi feljelentést az ellenem irányuló hazug rágalmak miatt!

Az oldalamra eddig egy pártpolitikai tartalmú bejegyzést sem írtam, remélem e témán kívül soha többet nem is kell foglalkoznom ehhez hasonlóval sem.

Mácsik András valódi személyes profilja EZEN linken érhető el.

A Fidesz Kőbányai Szervezetének közleménye a Momentum Mozgalom által a X. kerületi időközi önkormányzati választáson állított jelöltjéről megjelent sajtóhírek kapcsán (2018. szeptember 28.):

A Fidesz visszalépésre szólítja fel a Momentum jelöltjét

Újabb mélypontra süllyedt az ellenzék: a kőbányai időközi önkormányzati választáson egy olyan jelöltet tart a legalkalmasabbnak az ott élők képviseletére, aki korábban egy játszótéren bántalmazott gyerekeket.

A Fidesz kőbányai szervezete megdöbbenéssel értesült arról, hogy a szeptember 30-i időközi önkormányzati választáson az ellenzék egy olyan jelöltet támogat, akit korábban gyermekbántalmazás miatt pártfogói felügyelet alá helyeztek. A Magyar Idők csütörtöki cikkéből kiderült, hogy Kovács Róbert, a Momentum politikusa néhány évvel ezelőtt egy éles bottal sebesített meg egy 13 éves, a háza előtti játszótéren játszó kisfiút, egy másikat pedig megütött. Gyermekeket megtámadni volt bátorsága, de tettének következményeivel nem mert szembe nézni: egyetlen bírósági tárgyaláson sem jelent meg.

Újabb mélypontot ért el az ellenzék azáltal, hogy közös jelöltként a Momentum politikusát indítja a 6. választókerületben. A Fidesz kőbányai szervezete felszólítja az ellenzéki pártokat, hogy azonnal léptessék vissza a gyermekbántalmazó Kovács Róbertet, aki nyilvánvalóan arra is játszik, hogy a szavazók összetévesztik D. Kovács Róbert Antallal, Kőbánya fideszes polgármesterével.

 

 

Last modified on Saturday, 29 September 2018 19:14

Hírek

Régi képek, emlékek

Építik a tavat
Minden a helyére kerül
Látkép
Árkok és házak
Dolgos kezek
Régi kép
A Mély tó
Még nincs kész
Áll a szobor
Elkészült a lakótelep

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia