Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Tanévkezdési támogatás kőbányai iskolásoknak

Rate this item
(1 Vote)

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testülete az idei évben is segítséget kíván nyújtani a kőbányai iskoláskorú gyermeket nevelő családoknak a szeptemberi tanévkezdés anyagi terheinek mérséklésére.

A 2023. augusztus 1. napján kőbányai lakcímmel rendelkező általánosiskolás-korú gyermekek és a középfokú intézmény nappali tagozatán tanuló diákok egyaránt részesülhetnek az 8 000 Ft értékű vásárlási utalványban. A Kelet-pesti Tankerületi Központ által kerületünkben működtetett általános iskolák tanulói, valamint a Szent László Gimnázium és a Zrínyi Miklós Gimnázium diákjai az iskolákban vehetik át az utalványokat.

A kerületen kívül tanuló általánosiskolás-korú és a középiskolás-korú tanuló gyermekek törvényes képviselői – a lakcímkártya és a 2023/2024. tanévre szóló iskolalátogatási igazolás vagy érvényes diákigazolvány bemutatásával – az eredeti határidőt meghosszabbítva 2023. szeptember 30. napjáig vehetik át az utalványokat a Polgármesteri Hivatal Ügyfélközpontjában (1102 Budapest, Állomás u. 26., ügyfélfogadási idő: hétfő: 13.30–17.30, szerda: 08.00–16.00).

Kőbányai Önkormányzat

 

Last modified on Thursday, 14 September 2023 19:15

Hírek

Régi képek, emlékek

Régi kép
Föld út
Minden a helyére kerül
Zajlik a munka
Folyik az építkezés
Építési terv
Részből egész
Áll a szobor
Épül a lakótelep
Átadó ünnepség

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia