Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Tavaszváró Nagytakarítás a Népligetben

Rate this item
(0 votes)

Tisztelt Budapesti lakosok! 

Az Önkéntesség Európai Évéhez kapcsolódva Dr. György István Városüzemeltetési főpolgármester-helyettes, Kőbánya országgyűlési képviselője közös takarításra invitálja a lakosokat, a Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK Zrt.) közös, Miénk itt a park! elnevezésű „Tavaszváró Nagytakarítására”, mely a Népligetben kerül megrendezésre 2011. április 2-án, délelőtt 10 órától. Találkozó a Planetárium előtt 9.45-kor.


A rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a BVK Zrt. megalakulásával Budapest zöldterületeit közösen, „kéz a kézben” kívánja a Főpolgármesteri Hivatal, illetve a társ közműcégek fenntartani, gondozni, fejleszteni.

A nagytakarítás során rendbe tesszük a Planetárium és a volt E-klub környékét, szemetet szedünk, pázsitot takarítunk, valamint több ezer árvácskát és több száz cserjét ültetünk el. (Dr. György István külön fát is ültet, emléktáblával)

Ha úgy érzi Ön is képes azért tenni, hogy Budapest megszépüljön, Kérem, csatlakozzon hozzánk! A takarításhoz az eszközöket biztosítjuk!



Last modified on Wednesday, 20 April 2011 14:05

Hírek

Régi képek, emlékek

Már állnak a házak
Áll a szobor
Épül a lakótelep
Látkép
Még nincs kész
Régi újhegyi kép
Épül a lego-ház
Árkok és házak
Föld út
Dolgos kezek

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia