Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Kucsera Miklós reakciója a "Megoldást börtönügyben" című cikkünkre

Rate this item
(0 votes)

Kucsera Miklós, az MDF fővárosi közgyűlési képviselője a következő levelet küldte szerkesztőségünknek:

Néhány gondolatban kívánok reflektálni a március 05-i Simon Gábor képviselő Úr által tartott sajtótájékoztatóra” Megoldás börtönügyben”. A tisztánlátás érdekében hangsúlyozom, hogy a venyige utcai börtön tervét, helyét az 1994-1998 közötti kormány döntötte el (MSZP-SZDSZ).

 

 

A büntetés-végrehajtási szervezet személyi állománya a jogszabályokban rögzített minden hatáskörével fellép a „kikiabáló” fogvatartottakkal szemben. Ezért kíváncsi vagyok, milyen konkrét, eddig nem alkalmazott fellépést kíván a képviselő Úr?!

A büntetés-végrehajtás szervezete súlyos létszámhiánnyal küzd az elmúlt években, melyet még az is növel, hogy létszámstop van a közszférában. Ki is van kormányon 8 éve?!

Az intézet bezárásának kezdeményezése óriási csúsztatás a nyilvánosság felé. Tájékoztatásul közel, hogy legalább 10 milliárd forintba kerülne egy hasonló intézet megépítése, és természetesen több évbe. Ki is van kormányon 8 éve?!

Remélem, Ön sem gondolja komolyan, hogy egy (egyetlen) képviselő képes bezárattatni egy állami intézményt. Mikor és hol? Kérem, ne vezessük félre az állampolgárokat! Tényszerűen és hozzáértően nyilvánuljunk meg szakmai kérdésekben!

A hitelesség kedvéért valójában történik előrelépés az ügyben, mégpedig úgy, hogy szakmapolitikai koordináció kezdődött (Fővárosi Önkormányzat szakbizottságában), és nem politikai „hantázás”.

További információért olvassák el a Kőbányai Hírek vonatkozó cikkét!

 

Last modified on Saturday, 06 March 2010 14:14

Hírek

Régi képek, emlékek

A Mély tó
Minden a helyére kerül
Épül és szépül
Építik a tavat
Zajlik a munka
Részből egész
Dolgozik a daru
Átadó ünnepség
A Gergely-bánya
Elkészült a lakótelep

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia