Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Jégpálya Kőbányán Featured

Rate this item
(0 votes)

 

December 4-én délelőtt vidám ünnepség keretében került átadásra kerületünk új létesítménye.A megnyitón megjelent és köszöntő beszédet mondott Dr. György István főpolgármester-helyettes, Kőbánya ország-gyűlési képviselője. A megjelenteket, kerületi lakosokat köszöntötte Radványi Gábor a X. kerületi önkormányzat alpolgármestere és Révész Máriusz országgyűlési képviselő, az önkormányzat Kulturális, Oktatási és Sport Bizottságának elnöke.

 

 

Elmondta, hogy a képviselő-testület a novemberi ülésen vita nélkül mondott igent a pálya létrehozására tett előterjesztésre. Gyors döntést gyors intézkedés követett, s így a 450 m2-es jégpálya Kőbánya központjától alig pár száz méterre, jól megközelíthető helyen, a Halom u. 42. sz. alatt várja minden nap 8 és 24 óra között a korcsolyázni vágyó kicsiket és nagyokat.

 

A ünnepséget a Tutta Forza zenekar fúvósainak fanfárjai színesítették. A jégtáncos és jégkorongozó utánpótlás fiatalok bemutatói után a nagyközönség azonnal használatba vette a pályát. Még a felnőtt korosztály tagjai is – nem kevesen – korcsolyát húztak és a gyerekekkel együtt örültek ennek a téli kikapcsolódásnak. A hétköznap délelőtti órákban óvodás- és iskolás csoportok vehetik díjmentesen igénybe a jégpályát.


Természetesen korcsolya kölcsönzésre is van mód, így nem kell senkinek lemondania erről a sportolási lehetőségről. Egész nap forró tea, a késő délutáni óráktól forraltbor várja a fázó vagy megszomjazott látogatókat.

Minden sportolni, kikapcsolódni vágyót szeretettel várunk, vegyék igénybe, látogassák gyakran a jégpályát!

Last modified on Tuesday, 07 December 2010 14:56

Hírek

Régi képek, emlékek

Az iskola
Átadó ünnepség
Föld út
Épül a Mély tó
Zajlik a munka
Építési terv
Már állnak a házak
Épül és szépül
Épül a lego-ház
Lakótelep a világ végén

Közösségi Hírek

Hogyan védekezzünk a csalások ellen az online vásárlás során?

Hogyan védekezzünk a csalások ellen…

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia