Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Kőbányai Halmajális május 1-jén

Rate this item
(1 Vote)

A Kőbányai Önkormányzat ismét megrendezi Óhegyen a Kőbányai Halmajálist. A rendezvény május 1-én, szerdán reggel 10 órától, egész napos kikapcsolódást ígérő programsorozattal várja a családokat a Csősztorony melletti Óhegy parkban. 

Az idei Kőbányai Halmajálison reggel közös tűzgyújtással kezdődik a főzőverseny. Aki nem vesz részt a vetélkedésben annak lehetősége van a szegediek 1000 fős kondérban főtt szegedi halászléjéből kóstolót vásárolni. A parkban májusfaállítás, íjászat, légpuskalövészet, virtusvetélkedő, de lesz vidámpark is. Délelőtt és délután gyerekprogramok. A kicsik és nagyok különböző aktivitásokon vehetnek részt: lesz horgászás, sakk szimultán, kézműves játszóház.

A  szabadtéri színpadon fellépnek a kőbányai művészeti csoportok,  a MAKÁM ZENEKAR gyerekkoncertjével, GUBÁS GABI ÉS PÁLFFY ZSOLT mesekoncerttel, a TÖREKVÉS NÉPTÁNCEGYÜTTES, MOLNÁR GYÖRGY harmonika művész és zenekara, MARCHING JAZZ BAND, GROUP N' SWING fellépése után az est sztárvendége KERESZTES ILDIKÓ.

Tehát este 8-kor KERESZTES ILDIKÓ BAND KONCERT a szabadtéri színpadon - Kőbányán Óhegyen, a Csősz torony melletti parkban, egy fergeteges igazi nagy bulira várjuk a kőbányaiakat és rajongókat.

Kattintson a képre a nagyobb méretért!

Last modified on Thursday, 02 May 2013 12:08

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül a lego-ház
Régi kép
Zajlik a munka
Dolgos kezek
Lakótelep a világ végén
Már állnak a házak
Átadó ünnepség
Az iskola
Építési terv
Régi újhegyi kép

Óhegy

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

A Kőbányai Önkormányzat intézkedett szúnyoggyérítés ügyben! - tájékoztatja a kerületben...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia